Hirdetés
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Jessi alatt én még próbáltam a chromiumot, de sandbox elszállt az indításkor, nyilván ezért szedték le repoból is állítólag a 44.xxx frissítés előtti működik. Ugyanezt tapasztaltam arch alatt, csak ott meg régi verziót felrakni nem tudtam, mert a függőségek verziója túl új volt viszont máshoz meg az új kellett. (Pl ICU-k) armv7h, RPI2
Szerintem keress mást, amúgysem egy erőgép a pi, midori teljesen jól működik, gyorsabb a firefoxnál tapasztalataim szerint. Bár ha képkockánként akarsz youtube-ot nézni, akkor ff kell, midorival nem játszott le sokmindent, codec hiányában, amint felraktam a gstreamer ugly,bad, stb codeceket akkor meg összeomlott. Firefox az ffmpeg-el így előnyben van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- aquark: Zsebszámológépek
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 580 8GB,I5-7500 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok! (11)
- Garanciális Gamer Számitógép, PC (RTX 2080, I7-7700, 16GB RAM, SSD) Beszámitás! Posta ok (7)
- Félkonfig
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell Optiplex 3020 SFF,i3-4150,4GB RAM,250GB HDD,DVD+RW,WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - Black - 512GB - BONTATLAN - 3 Év Jótállás
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann