Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Tegnapelőtt rendeltem az FDH-tól egy Pi 3-at, kamerát, meg néhány apróságot. Mivel cégre vettem, kértem átutis számlát és vártam az előreutalásos számlát. Meglepetésemre mondták, hogy nem kell... kapok 8 napos átutalást, aztán majd rendezem. Ez így elsőre nagyon korrekt. Több olyan céggel vagyunk kapcsolatban, akiknél évek óta vásárolunk és könyörögni kellett az átutalás lehetőségért.
No meg én most vidéken vagyok, ezért jeleztem nekik, hogy az asszonnyal egyeztessenek átvétel miatt, aki a kiszállítás időpontjában lehet pont gyerekorvosnál lesz vagy ismerősnél... kétszer is hívták,hogy lassan érkeznek és odavitték, ahol éppen volt.Szóval így első blikkre nagyon korrekteknek tűnnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5500 pc , Jonsbo RM2 aluminium ház, asus gtx 1660 super, Corsair ddr4 3200mhz 16gb, 27" acer m
- Gamer : RTX 3080 10GB / 16GB DDR4 / Intel i5 12400 / 1TB NVME SSD /
- Komplett gamer konfig szinte minden új..
- Mini-ITX i7-4790K ASUS Z97I-PLUS, 16 GB RAM DDR3 1866MHz + 480GB SSD Win 11 Pro Ingyen Foxpost !!
- Gamer : RTX 5070 12GB / 32GB DDR4 / Intel i5 14400 / 1TB NVME SSD /
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann