- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xray-1
tag
válasz
vargalex
üzenetére
Kicsit én is meg vagyok zavarodva ezzel a TVHEADEND DVB dologgal.
Korábban mintha írta volna itt valaki, hogy MindigTV extra kártyát sima smart olvasóba téve (K&H kártyaolvasó ilyen pl. de fillérekért vásárolható hasonló) a kódolt adások is elérhetők a helyi hálóban osztva.
Akkor ez ok?Nekem itthon UPC van, de nem is TV-zünk, mert rühellem a reklámokat.
Régen voltak progik, amivel (PCTV analóg kártyán) csúsztatva nézted a filmet, és mire jött a reklám, pont át tudtad tekerni, annyival előbbre tartott a film. No de már annyira sűrű lett a reklám, hogy ez sem ment.
Nekem ott szakadt el a cérna.Hiányoznak a természetfilmek, így lehet ismét nekiesek valaminek, hátha a rögzítéssel ezt ki tudom zárni. Van egy My Cinema-U3000Hybrid-es USB stickem. Nem tudom ez menne egy pi2-esen? SOsem próbáltam, pedig van pi-m a kezdetek óta. (minden változatból, kivéve most a 3-as és zéró).
Tehát jól látom? kártyaolvasóba be a kártya, + vmi plugin és mennek a kódoltak is?
Vagy ez csak Mindigtv-n megy, upc felejtős?A jelenlegi felállás nálam a következő:
- 1 LG TV s905 alapu média player: KODI, android alatt.
- 1 Philips TV, rpi2-es, LibreELEC.
- 1db NAS, filmeknek, sorozatoknak.
+ 1db PC, ami ha kell bekapcsol (net indítja, ha keres rajta a KODI valamit, különben alszik) szintén sorozat+film.
Új hozzászólás Aktív témák
- PRÉMIUM WHITE PC - 9800X3D / 9070 XT Hellhound Spectral White OC / ASRock X670E Taichi Carrara (L)
- HP ProDesk 600 G6 mini - Core i5 10500T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- Asus PN40 passzív hűtésű minipc: Celeron N4000, HDMI, mDP, VGA, LAN, USB 3.1, USB-C, Wifi, BT, VESA
- Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG Crosshair VIII Dark Hero + 2x16GB Corsair Vengeance RGB Pro 3600MHz CL18
- Zotac Magnus One barebone számítógép Core i5 processzor, 32 GB memória és RTX 3060 VGA kártyával
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann