- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Complex11
újonc
Sziasztok, ismertek olyan embert aki ért a razberry-hez? Én már majd. 3 hónapja próbálkozom, de ez egy agyrém. Mintha mazochistáknak találták volna ki, semmi nem működik, a net tele van ötletekkel amik nem működnek, sokan írják "try this, maybe works" , hát nem works, van 2-esem és 3-asom is, sd kártya wheezy feltöltve, putty-al elérem, VNC Viewerrel látom, FileZilla fileokat tudok másolni. De én programozni szeretném, mondjuk c++, elkezdtem a Lazarussa, (tudom, ez Pascal) de ez egy agyrém. Van VisualStudio 2015, megvettem a visualGDB-t.
Raspberry-re letöltöttem a QT Creator-t, a Razberry-n nem lehet semmit beállítani, az ablakok nagyobbak mint a képernyő, nem tudok dolgokat kiválasztani, átírni. Ha a VNC-Vieweren keresztül nyitom meg a qt cratort a billentyűzet nem működik, csak az a billentyű, bármi mást leütök teljesen más jelenik meg a kijelzőn.
Nézem a neten, ez mintha másoknál nem fordulna elő? Szerintem ez egy nagy kamu, nem is értem mire jó, programozásra biztos nem, arra lehet, hogy letöltök valami applikációt amit valaki megírt és én összerakom, belerakom valami farnelles dobozba és villogok vele, hogy mit csináltam.
Várom a hozzászólásotokat. előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5, AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- VICC ÁRON - I7 - RTX 3080 - 32GB RAM - Full épített merev csöves vízhűtés csak EK alkatrészekből!
- Használt asztali setup eladó!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660 Super, Ryzen 5 5500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! (39)
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest