-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cool Face
aktív tag
Nah, azt megköszönném
Nem szeretném szét offolni itt a topicot még egy megjegyzést fűznék hozzá, hogy hogyan jutottam el a Pi3-hoz. Szükségem van egy komolyabb média lejátszóra a régi popcorn helyett. pl mede8r, himedia, újabb popcorn stb plusz egy nas-ra. Ezeket a lejátszókat lehet nas-ra is használni, de nem az igazi. Ezért gondoltam, hogy szétválasztom a kettőt és veszek mellé egy Pi3-at. Hobbiból sztereózok és szeretek filmezni. Mondjuk azt, hogy van egy komolyabb rendszerem. ezért fontos, hogy milyen dac van a lejátszóban meg, hogy milyen a képminősége. Ebből kifolyólag inkább egy jobb lejátszóra és egy kevésbé jobb nas, jelen esetben Pi3-ra költenék. Nem tudom, hogy egy HiMedia Q10-es szintet el lehetne-e érni ha inkább egy barbone PC-t teszek össze ebből az összegből. 5let?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- HBO Max
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Facebook és Messenger
- Mini-ITX
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 32GB 1000GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest