Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Ha valakinek még van Zero-ja és a 6.0.1-es openelec-et használja rajta, kérem jelezze, hogy nála stabil-e. A 6.0.0 nem jó teszteléshez, mert az alacsonyabb órajelen járatja a zerót.
Egy kis filmnézés, streamnézés után a menüből történő újraindítás után mindig elindul-e a rendszer vagy néha beakad vagy hibát jelez. Nálam elég jól reprodukálható, hogy elbarmolja a fájlrendszert a kártyán. Ha visszaveszem az arm_freq-et, akkor meg stabil. Azért lenne jó másoktól is tapasztalat, hogy könnyebb legyen kizárni, hogy esetleg az én példányom gyengébb minőségű-e. Ha másoknál is jelentkezik, akkor jó eséllyel csinálnak rá javítást valamilyen módon.
popcornmix szerint eddig csak én jeleztem ilyen bajt. Persze még csak pár napja jött ki a 6.0.1 és Zero is kevés embernek van ilyen célra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest