Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
válasz
azbest #15930 üzenetére
"Tehát nem tudja. Az, hogy szoftveresen visszakonvertálja alacsonyabb minőségűre az nem tudás. A raspberry-hez van olyan i2s hangkártya, ami valóban tudja kezelni és ki tudja adni a hd hangot az erősítőnek, hogy az dekódolja." - Miért ne tudná? Megkapod a 7.1-es hd hangot? Meg. Persze lehet szőrözni, hogy csak 48v96khz-es mintavételezésű hangot ad. Én, mint az emberek 100%-a, csak 10-20khz-ig hallok, de nem baj, neked biztos denevérfüleid vannak.
A hd hangsávoknak nem a kiadott 20 kHz feletti hangjai az előnyük, hanem hogy végre nem tömörített. A 384, 480 kbites Dolby D hangoktól feláll a hátamon a szőr. Azért elhívlak egy vaktesztre, kíváncsi vagyok kiszúrod-e, mikor szól hd audio bitstream, mikor a pi multichannel pcm. És milyen i2s eszköz ad hd hangot?""Zenében is simán lejátsza multichannel pcm-et. Az amlogic ezt nem tudja."
Valóban? Ugyanaz a verziójú openelec valószínűleg mindkettőn ugyanazokat a szoftveres képességeket tudja. Ha az amlogic is négy magos, akkor proci erőből sincsen kevesebb mint a pi2-ben."
Ez nem proci erő kérdése. Az én amlogic mxq lejátszóm sem openeleccel, sem nélküle nem képes multichannel hangot kiadni, csak sztereót.
A pi 7.1 96khz-re képes.
Nekem mindkettő van, tudom mit beszélek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OLED TV topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Avast! Antivirus topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Mini PC - Lenovo ThinkCentre M920q Tiny / i5-8500T / NVMe / USB Type-C / HDMI / 27% számla
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- AMD Baszó Gép 9800x3d/9070XT
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest