- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
válasz
azbest #15930 üzenetére
"Tehát nem tudja. Az, hogy szoftveresen visszakonvertálja alacsonyabb minőségűre az nem tudás. A raspberry-hez van olyan i2s hangkártya, ami valóban tudja kezelni és ki tudja adni a hd hangot az erősítőnek, hogy az dekódolja." - Miért ne tudná? Megkapod a 7.1-es hd hangot? Meg. Persze lehet szőrözni, hogy csak 48v96khz-es mintavételezésű hangot ad. Én, mint az emberek 100%-a, csak 10-20khz-ig hallok, de nem baj, neked biztos denevérfüleid vannak.
A hd hangsávoknak nem a kiadott 20 kHz feletti hangjai az előnyük, hanem hogy végre nem tömörített. A 384, 480 kbites Dolby D hangoktól feláll a hátamon a szőr. Azért elhívlak egy vaktesztre, kíváncsi vagyok kiszúrod-e, mikor szól hd audio bitstream, mikor a pi multichannel pcm. És milyen i2s eszköz ad hd hangot?""Zenében is simán lejátsza multichannel pcm-et. Az amlogic ezt nem tudja."
Valóban? Ugyanaz a verziójú openelec valószínűleg mindkettőn ugyanazokat a szoftveres képességeket tudja. Ha az amlogic is négy magos, akkor proci erőből sincsen kevesebb mint a pi2-ben."
Ez nem proci erő kérdése. Az én amlogic mxq lejátszóm sem openeleccel, sem nélküle nem képes multichannel hangot kiadni, csak sztereót.
A pi 7.1 96khz-re képes.
Nekem mindkettő van, tudom mit beszélek.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Eredeti játékok OFF topik
- Windows 11
- 3D nyomtatás
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V10 - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Gamer Intel Core i5 12400 / 16GB DDR4 / GTX 1660 SUPER 6GB / 256GB NVME SSD / 1TB HDD /
- KOMPLETT ASZTALI PC RTX 2080 TI 11GB RYZEN 9 3900X 64GB RAM
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Iceriver KS3M
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Crucial P3 Plus SSD 500GB és Crucial P5 plus 500GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest