Hirdetés
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
ratkaics
üzenetére
Nem szeretek NYÁK-ot tervezni. Csak ha nagyon muszáj.
Sokan hirdetnek ilyen szolgáltatást. Azon az áron én pláne nem csinálnám. Ha belegondolsz, hiába csak egy darab kell neked, egy komplett termék fejlesztést kell végigcsinálni.
De ha megcsinálod a kapcsolási rajzot, akkor a NYÁK-os cégek általában vállanak tervezést, de ki tudja, hogy az olyan lesz-e mint amit te elképzelsz.Én még nem próbáltam.Ezt a NYÁK-ot a PCBWAY.COM prototípus gyártónál rendeltem. Szállítással együtt is töredéke az ár az itthoninak. A minőség kifogástalan. Értelmesen és gyorsan kommunikálnak.Az alapáron is megrendeléstől számított két napon belül postára adták a kész NYÁK-ot.
Maga a vezérlő egyébként egy nyílt projekt. A kapcsolási rajz és a NYÁK terv letölthető. A fájlok megnyitásához az ingyenesen is elérhető Eagle CAD szoftver szükséges. Én egy az egyben ez egyik NYÁK-ot választottam, nem akartam belenyúlni, mert ezt a CAD szoftvert korábban nem használtam. De szerintem nem bonyolult ezt a NYÁK-ot átalakítani és pár relét rárakni csak igen alaposan ellenőrizni kell az eredményt, nehogy az embert kellemetlen meglepetések érjék a kész NYÁK kézhezvételekor.
Még annyi, hogy a NYÁK gyártónak un. Gerber fájlokat kell küldeni, ezt a CAD szoftverrel lehet generálni a NYÁK tervből. Ezeket a Gerber fájlokat kell jó alaposan átnézni (vannak ingyenes gerber nézegetők a neten), mert ez alapján történik a tényleges gyártás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Dell OptiPlex 7020 SFF, i5-14500, 16GB DDR5, 256GB SSD, WiFi
- Eladó gamer pc, i7, GTX 1660 super
- Asztali PC , i9 14900K , RTX 4070 Super , 32GB DDR5 , 1TB vNME , 3TB HDD
- Budget Gamer Pc eladó! I5-6600K/RX 570/16GB RAM/246GB SSD
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann