- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kínosan környezettudatos a HMD
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
totya79
tag
válasz
berobi78 #15609 üzenetére
Hát aki azt tervezi hogy hangkártyát vegyen a pi-hez,akkor én a cirrust mindenképp ajánlom.
Elképesztő hogy milyen minőségben szól.Nemrégiben itt a forumon segitettem egy srácnak beüzemelni,és most engedelmével megosztom azt amit utána írt nekem.
"Nagyon szép hangja van. Bevittem a stúdióba (összeálltunk páran, amatőr stúdiót működtetünk) és mutattam az egyik kihangosító kollégának. Megtápláltuk nasról flac-okkal. Hanyatt estünk tőle :-) Ugyanolyan hang jön belőle mint a Mackie Onyx digitális stúdiókeverőből. Dynaudio stúdióhangfalakkal hallgattuk. És mindez összesen kerül egy-két tízezerbe. Miközben a stúdiószoftverek többezer eurósok, az eszközök néha több tízezer eurósok. Ez a málnapc egy kisebbfajta csoda."
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Bemutatkozott a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen videókártyát?
- Elektromos autók - motorok
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest