Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Az iPhone 17e is várományosa a Center Stage kamerának
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackdeath12
csendes tag
válasz
Mr Dini
üzenetére
Igen, azért választottam az androidot alapként, mert amit küldtél az nem feltétlen Win95 re jó, hanem XP re és még sok másfajta rendszerre is. Én ha lehet Ubuntut, vagy Debiant futtatnék majd alóla, amelyiknek kevesebb a rendszerigénye, mert persze az emulátor az sokat fog enni. Ha már a TS el fog indulni a boldogság a csúcson lesz. Root pedig kell, én úgy tudom, mert próbáltam a Complete Linux Installert, és ahoz kellett a root. Csak úgy mint a Linux Deployhoz is. Telefonomon érdekesen viselkedett ez a Bosch apk, rögtön ki is lépett pont azt hiszem a root hiánya miatt....(aztán később sem sikerült elindítani, mondjuk nem is próbálkoztam vele túl sokat.)
Este fele megnézem a linkeket, mert most a családdal vagyunk "gyújtogatni", aztán majd írok hol akadok el
Köszönöm a linkeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen autót vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Billentyűzet gondom van
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

wassermann