Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ultrazord
tag
segítsetek kérlek! A hdmi topik halott!
Szeretném a pínek a hdmi-jét két tvre(egyik egy kis monitor tévé) játszani, azaz, hogy én döntsem el, vagy akár mind a kettőre nyomassa ugyan azt a jelet.
A hdmi switch az nem jó ugye, mert ott több jelből választhatom ki melyik menjen az outra.
Nekem az kell, hogy két out legyen egy inből, vagymi.
Szerintem olcsóbb mint egy másik pít venni, kényelmesebb, mintha a hddjét hurcolásznám folyamatosan egyik szobából a másikba, egy ilyen splitter és egy 10méteres hdmi kábel is kevésbé hibásodik meg mint még egy hardver.
Mi a neve ennek a cuccnak, ami nekem kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- INTEL PC ULTRA 7 265KF - RTX 5070/5080 - 32GB DDR5 - 2 TB M.2 SSD - 360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- 27% - APC BGM2200-GR 2200VA UPS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- i5 10600/ RX5700XT/ 16GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó 2 db pixel 7
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann