- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Nekem is van hdmi-vga átalakítóm. Olyan is, ami csak a hdmi-ről nyerte a tápját gyárilag, de a jobbaknak külön táp bemenete is van.
Nekem a régebbi pi-kkel van tapasztalatom. Azoknál meg lehet sütni a hdmi kimenetet, ha nincs külön tápja, cefetül melegszik az egyik alkatrész és másoknál le is égett, ezért megmoddoltam hogy legyen tápja az első átalakítónak is. Persze ezzel nem érdemes barkácsolni, amikor olcsó a gyárilag jófajta is kínából. Az egyik usb kimenetére is lehet kötni, a lényeg, hogy ne a hdmi-t terhelje. Nem tudom a B+ esetén megerősítették-e a szabványon (50mA) felüli terhelés elviselésére a hdmi portot.
Egy voltmérő sem hátrány a pi mellé. Nekem is lerántotta táp nélkül használva az átalakító a feszültséget instabil szintre, amikor gyengébb tápot kötöttem a pire. Az átalakító állítülag 200-300mA körül fogyaszt.
Ja és amikor a pi-ben leesett a feszültség 4.4V körülire, akkor a hdmi átalakító képe is ki-ki kapcsolódott, mert túl alacsony volt neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Hyundai, Kia topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple Thunderbolt Display (picit beégős!)
- Samsung Galaxy S23+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann