Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Nah megvan a ház és a benne lévő cuccok miatt sem kell szégyenkeznem
Iszonyatosan jó kis ház, jobbat már nemnagyon tudnék elképzelni. Kis hibájának azt tudnám felróni, hogy a pci-ra csatlakoztatott cuccoknál nem nagyon válik be az a csavar nélküli sín, ugyanis hiába nyomom rá, nagyon laza, nem lehet rápattintani. Végülis mindegy használtam pár csavart is, de a vinyót és az optikai meghajtót csavar nélkül nagyon kényelmesen és biztonságosan bele tudtam pattintani
Remek ház!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Iszonyatosan jó kis ház, jobbat már nemnagyon tudnék elképzelni. Kis hibájának azt tudnám felróni, hogy a pci-ra csatlakoztatott cuccoknál nem nagyon válik be az a csavar nélküli sín, ugyanis hiába nyomom rá, nagyon laza, nem lehet rápattintani. Végülis mindegy használtam pár csavart is, de a vinyót és az optikai meghajtót csavar nélkül nagyon kényelmesen és biztonságosan bele tudtam pattintani