Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Comanche
tag
Köszönöm!
Még ezelött soha nem fórumoztam, már olvastam párszor itt, csak gondoltam nem kérdezem meg, mert...
de már nagyon érdekelt!!
Nem, nem a RAID miatt vettem, hanem mert a másik (új) valószínű, tönkrement! Másik vidokártyával, ( a raid kártya egyenlőre másodlagos volt, de az is bosszantott) meg semmivel nem lehetett már bekapcsolni! Visszavittem, de nem tudtak hírtelen adni helyette másikat, meg mondták, nem is tudják, hogy honnan szereznek hasonló kategóriájú Socket A-s alaplapot! Jöttem hazafelé szomorúan, aztán eszembejutott, hogy mikor keresgéltem , ez is számításba jött, ami most pótlólag van, csak nem felelt meg minden elvárásomnak, megnézem, hátha van még belőle! Odamentem, volt és mg is vettem! Egyenlőre jól működik! A RAID-et is kipróbálom majd, meg a raid kártyát is,csak legyen rá időm! (a microsoft-nál meg lassan elhajtanak a viharba, mert már mindíg telefonon kell aktiválni, meg regisztrálni,már annyiszor csináltam! Mindíg kérdezgetik, hogy miért, miért...?) Kicsit sajna összetettek a gondjaim, ráadásul sokszor sikerül vackot venni!!
Tudod te mit beszélsz? Egyszer láttam dokumentumfilmen kövezést, nagyon dúrva!
Nem javaslom és rám ne számíts!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Ford topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung kuponkunyeráló
- Autós topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Steam topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Új Class 10-es 32GB-os memóriakártya adapterrel
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Még ezelött soha nem fórumoztam, már olvastam párszor itt, csak gondoltam nem kérdezem meg, mert...
de már nagyon érdekelt!!