Hirdetés
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cashback
üzenetére
Na én a boot időre tudok szarni nagy totálba. Android teloról felpatt a routerre WOL-al indul a gép még az ágyból. Miközben reggeli wc/csipatakarítás megvan úgyis elindul minden

Igen vettem egy 3TB-s raid kötetet.
RAID 5 lett volna de találtam pont egy szerencsétlen srácot aki 2TB winyokból megcsinálta hogy ahogy én akartam. 1100T + Asus crosshair IV alaplap és valami katasztrófa 50MB/sec írási teljesítménye volt. Ellenben 250körül olvasott ami egész jó. Akkor döntöttem hogy akkor marad a RAID 1+0. Sokat olvastam róla hogy a RAID így meg úgy szar desktop gépben, viszont van pár ellenpélda is. / úgy 95% VS 5% /
Van egy arany középút amin teljesen fasza kis rendszerek épülnek belőle
Sajnos más RAID nem jött szóba mivel nem teljesítették a minimális feltételeket.
RAID 5 VS RAID 1+0
RAID 1 -- más célra jó
RAID 0 -- biztonság
RAID 6 -- ugyanmár.....Win7+driverek+programok+képek nekem van kB 60GB és 100as partíciója van. most összeömlesztek mindent és lesz egy 750es amin a backup fut.
Kicsit elnézted a 3-4 napot. KB május óta foglalkozom a dologgal, hogy milyen alkatrész melyik legyen+ hardverapró böngészés ár/teljesítmény belefér/nem fér a keretbe.
Viszont tök jó mert mindig hozzám jönnek a céggel minden géppel kapcsolatos gonddal és tök jó érzés, hogy tudok segíteni
/ meg a jutalom sörök /XP-nél van rá process hogy kell megetetni vele bármilyen alkatrészt aminek a cseréje után kifagy
leg viccesebb az AMD <--> komplett platformcsere volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest