- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Google Pixel topik
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Nem tudom jó topikba írok-e, vagy hogy egyáltalán megvalósítható amit akarok de hátha.
Az otthoni gépem nemrég raktam össze, akkor még nem gondoltam erre, de a következőről lenne szó:
A gépben van két SATA vinyó, mostanában tervezem egy harmadik megvásárlását, amit külső USB rackbe tennék. Így néznek ki a partíciók:
I. fizikai lemez 160 GB
1. logikai partíció Rendszer 60 GB
2. logikai partíció Adat 100 GBII. fizikai lemez 500 GB
3. logikai partíció Adat 250 GB
4. logikai partíció Adat 250 GBIII. fizikai lemez (250 vagy 500 GB - beszerzésre vár)
5.-6. logikai partíció Adat Mérettől függőenRemélem érthetően írtam le, ez így 6 partíció, hat betűjel az intézőben.
Namost mindenképpen egyszerűbb lenne, ha az 5 Adat partíciót egyként tudnám kezelni, ehhez nyilván össze kellene fűzni a fájlrendszerüket.
A lényeg, hogy anélkül kellene megcsinálnom, hogy formázni kelljen a lemezeket, mert az adatokat nem tudom addig hova rakni.
Ötleteket várok hogy lehet egyáltalán elindulni, meg lehet-e csinálni, vagy hagyjam inkább, nem éri meg a macerát.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 4 darab nvme 512GB Sdd + 2 darab nvme 256 GB ssd. 2230-as méret
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest