- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Na, sikerült nekem is működésre bírnom a játékot. Beraktam a konfigurációs fájlt, módosítottam a gépemnek megfelelően, feltettem az AMD Rage Performance Drivert, és most így néz ki nálam 1920x1200-ban, 8xAA és 16xAF mellett (Feltéve, hogy támogatja a motor, én olyat is olvastam, hogy csak 4xAF-et tud). Mindegy, így néz ki most nálam a játék:
Véleményem szerint ez a játék megért egy nagy felbontású textúrapakkra, mert néhol kegyetlenül elmosódottak, ha közel megyek valami objektumhoz. Egyébként megy folyamatosan, kivéve, amikor megáll 5-10 másodpercre.
Erre valami tipp? Megy szuperül, néha meg fogja magát és 5-10 másodpercre megáll a kép, de a hang megy tovább. Majd utána megáll a hang is, és pár másodperc után megy tovább a játék, mintha mi sem történt volna. Van, amikor percekig megy folyamatosan, néha meg egy perc alatt többször is megáll. Mi lehet a baja?
Új hozzászólás Aktív témák

- Beszámítás! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- Apple Airpad 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest