Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
A deus ex is az elején rendkívül bugos volt.
A pc-nek nem csak az az egyetlen előnye hogy most pl erősebb mint a konzolok a közepesnél erősebb gépekre gondolok most hanem számtalan más is hatalmas tároló kapacitás bővíthetőség nagyon sok féle program és op rendszer fut rajta stb stb! A fejlesztők az aktuális hardverekkel dolgoznak főleg cross platform fejlesztéskor biztos vagyok benne hogy elavult pc-kre nem tesztelik a kódot.
Ezeket úgy írtam hogy nekem volt 2 xbox360 és 2 ps3 is már szóval egyik pártján sem állok.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A pc-nek nem csak az az egyetlen előnye hogy most pl erősebb mint a konzolok a közepesnél erősebb gépekre gondolok most hanem számtalan más is hatalmas tároló kapacitás bővíthetőség nagyon sok féle program és op rendszer fut rajta stb stb! A fejlesztők az aktuális hardverekkel dolgoznak főleg cross platform fejlesztéskor biztos vagyok benne hogy elavult pc-kre nem tesztelik a kódot.