Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Memora
senior tag
Akkor úgy tűnik ez esetben nálam (is) van a hiba...
A játék nem a windows partícióra van telepítve, de ez sem okozott eddig soha problémát.
A texture cache-t sem tudom már large-ra átállítani újabban, mert akkor megint jön a "kockajáték"
Megpróbálkozok a radeon driver újratelepítésével (a windowst azért nincs kedvem újrarakni...)
Megkérdezhetem, hogy neked milyen beállítások alatt fut a játék? Én igyekeztem mindent a minimumra húzni a driver-ben. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem, az I/O virtualizáció semmiképp nem fog menni, mert a proci ezt hardveresen képtelen kezelni a VT-d hiányában. A GCN-es Radeon kártyákkal annyi az előnyöd a Kepler GeForce-hoz képest, hogy a PRT kiterjesztéssel még megoldható az x86 virtuális memória elérése. Ezt programból kell támogatni.
Most még mindegy, de látva a Rage problémáit, már most szükség van az új generációs GPU-k ezen fícsőrére, szóval nem sokáig lesz mindegy.
Lehet bele venni GCN-es Radeont, de az csak akkor kezeli I/O virtualizáció nélkül a virtuális memóriát, ha PRT kiterjesztésre van írva a program. Ezért érdemes több oldalról bebiztosítani magad. -
WayneGace
őstag
-
keIdor
titán
Nem sok játék nyúl bele jelenleg a HT-be, kérdés meddig szánod a konfigot. Ha 1-2 évig, akkor szerintem elég az i5-2500 is. Szerk: Kivétel a Rage, de szerintem már a BF3 is használja majd a 8 szálat. Ha tovább maradna, akkor legyen i7-2600, biztos ami biztos, viszont ez esetben 2GB-os kártyát vegyél. Radeon HD6950. Ha csak 1-2 évig lesz, akkor lehet jobban jársz egy GTX-560 Ti 1GB-al, kevesebb driver gondok miatt.
-
LLKobe
veterán
Én nV-t javasolnék... 5 éve kb. csak ATI-m volt, most szereztem egy gtx 460-at, és nagyon elégedett vagyok vele. Ahogy nézelődtem általában is kevesebb a gond az nV kártyákkal/driverekkel. Pl. az 560Ti-t nagyon dicséri mindenki.
Én nem vagyok nagy szakértő a témában, sztem tedd fel ezt a kérdést egy erre alkalmas topikban.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Mindegy. A VGA számít ennél a játéknál a legkevesebbet. Erős procit és sok, gyors RAM-ot. Ezek dolgozzák fel a textúrákat. VGA-nál annyi a fontos, hogy ne legyen teljesen belépőszintű, de 60-65k-s áron már bőven jót kapsz, és legyen rajta sok VRAM. Esetleg ha gondolsz a jövőre, akkor ne K-s Core procit vegyél, mert azzal nem mindig fog menni az új generációs VGA-k x86 virtuális memória elérése, ami az ID Tech 5 motornál (meg a többi megatextúrázós játéknál) fontos lesz. Itt az Intel oldalon VT-d, míg az AMD-nél IOMMU támogatás kell.
Itt a fejlesztő leírása a patchről, és a dolgok jelenlegi állásáról. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Gyúrósok ide!
- E-book olvasók
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- RAM topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Parkside szerszám kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 GAMING OC Eladó!
- Eladó Apple Keyboard A1243 (Vezetékes, Numerikus pad) Magyar kiosztás, hibátlan működés.
- ZOTAC RTX 3060 12GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- Sapphire PULSE RADEON RX 9070 XT 16GB
- Honor50-5G,8+2GbTurboRam,256GbRom,Snapdragon778Gprocesszor,2340x1080-120Hz,66W,108Mp,4k30fps!
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest