- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
Napol31 #2592 üzenetére
Este ránézek, kösz.
Tegnap még kipróbáltam egy torrent letöltését. Transmission-nel nem indult el (ott figyel a letöltési listában, de meg se "moccan", manuálisan is indítottam, megállítottam, de semmi reakció). Download station-nel meg simán indul... (csak hát ezzel meg a vissza töltés nem megy).
Szóval kíváncsi leszek a linkelt videókra
Transmission-ben nem tudom tallózni a letöltési helyet, alapból valamilyen share/ vagy ilyesmi könyvtárat ad meg, lehet itt a gond....
-
Throme
veterán
-
-
Geth
veterán
válasz
Napol31 #2568 üzenetére
"download-dir": "/share/"
Akkor hogy kerül a megosztott média mappába? Vagy az nem a share alatt van, pl /share/Multimedia ?
Ezt tedd rendbe, mert nem tűnik kereknek a történetA tippem amúgy az, hogy ne a symlinkes könyvtárat használd a transmission beállításaiban, tehát:
ahol azt írnád, hogy /share/Public,
az legyen /share/CACHEDEV1_DATA/Public (vagy ahova Nálad mutat).Nekem volt ezzel gondom pont ilyen watch folderes dolognál és megoldotta.
-
Biga123
addikt
válasz
Napol31 #2564 üzenetére
"download-dir": "/var/media/orng/dl/",
"download-queue-enabled": true,
"download-queue-size": 1,
"encryption": 2,
"idle-seeding-limit": 30,
"idle-seeding-limit-enabled": false,
"incomplete-dir": "/var/media/orng/dl//incoming",
"incomplete-dir-enabled": true,ilyet keress a trasmission settings.json file ban
-
Geth
veterán
válasz
Napol31 #2562 üzenetére
Csak egy ötlet és lehet hülyeség, vagy nem ez a helyzet: amikor elkezdi tölteni a filmet rögtön abba a mappába, ha a kiterjesztés pl. mkv, a média szerver rögtön megpróbálja indexelni, de mivel még nem jött le valójában, elkönyveli nem támogatottnak.
A kézi frissités lehet ezt korrigálja.
Ha ez a helyzet, több megoldás is lehetséges:
- a torrent kliens fűzhetne a kiterjesztés után .partial-t vagy hasonlót, hogy ne indexelődjön be, amikor lejött, akkor átnevezi
- másik könyvtárba tölt, később átmozgatjaNem tudom, engem nem érint
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged