- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
A suunto-t nem ismerem, a garminról elmondható, hogy rengeteg dolog teljesen jól működik bennük netkapcsolat nélkül is (pl. az offline térképek és navigáció), de ha ki akarod elemezni, akkor - bármennyire is logikátlan, mert minden adat bőven elférne a telefonon - kell hozzá a netkapcsolat, és a felhőben tárolt adatok. Jó lenne ha a mostani leállás miatt elgondolkoznának rajta, hogy nem így kéne csinálni.
-
Szerintem egyáltalán nem rossz kérdés.
Az összes adatod felszinkronizálódik a Garmin szerverére a felhőbe. Ennek nagy része valószínűleg nem érdekes, de pl abból, hogy hol kezded és hol végződik a futás stb, lehet látni hogy hol laksz. Általában nagyon részletes statisztikákat és adatokat látsz a telefonon az appban, de az elmúlt hetek leállása megmutatta hogy online szerverkapcsolat nélkül a funkciók (adatok) kb kevesebb mint negyede elérhető. Tehát online kapcsolat nélkül szerintem ne is gondolkozz a használatában. Elég sok privacy jellegű beállítás van az appban, így pl meg lehet adni egy biztonsági kört amin belül nem látszódik másnak a tevékenység helye, így a lakhely elrejthető. Nálam nagyon kevés adat van beállítva láthatóként (nyilvános / csoporton belül / ismerősök / csak nekem látható).
Helyben alig tárolódik valami, ezt a leállás megmutatta. Szinte minden online van és az app is online tölti le, alig tárol valamit helyben. -
Én csak 5x-ről tudok beszámolni, az nagyon strapabíró. Ütődött már neki korlátlan biciklizés közben, illetve itthon bútornak, de nincs nyoma semmilyen sérülésnek, nagyon jól bírja.
A szíjat lecseréltem, egyrészt mert kicsit megkopott, másrészt mert az a gumi jellegű szíj nekem nem is volt annyira kényelmes, így szövetszíjat vettem rá és az sokkal komfortosabb. -
zharkanyi
tag
Fenix 5 Sapphire-om van lassan 3 éve és nem volt rajta semmi nyoma a kopásnak. Szíjat mondjuk már cserélni kellett, mert az tönkrement, de maga az óratest a közelmúltig karc és sérülésmentes volt. Pedig aztán tőlem is kap rendesen, főleg tájfutás közben és én is 24h-ban hordom.
Ehhez képest pár hónapja az utcán sétálva a szembejövők elől félrehúzódva egy kerítésoszlophoz durván odavertem (épp lendítve a karom) és a peremen olyan fél méterről látható sérülések lettek. Kezdetben nagyon zavart, főleg mert érdes lett, "karcolt". Azóta kicsit megkopott, már nem érezni ha végighúzom rajta az ujjam. Én meg rájöttem, hogy ha a kezemen ránézve is csak akkor látom, ha keresem a sérülést, akkor ez egész addig semmit nem von le az értékéből, míg el nem akarom adni.
Azt nem tudom mi lett volna ha a kijelzőt verem így oda, de az a kialakításából adódóan elég nehezen kivitelezhető lenne.
Szóval szerintem normál (tehát erdőt túrva, futva, bringázva, síelve, esve-kelve) szerintem számíthatsz rá, hogy 5-10 év múlva is simán felveszed bárhova ahova újkorában.
Ha viszont összehozol valami "reszelővel/vésővel találkozás" jellegű esetet, akkor azért bármi megtörténhet.
Egyébiránt nem hiszem, hogy lenne a piacon olyan "hagyományos/sport" óra, ami ennél jobban bírná a strapát. -
Mivel kb. fél éve jelent meg a 6-os sorozat, így túlzottan hosszú távú tapasztalatok még nem lehetnek vele, de itt többeknek van az előd Fénix 5-ből, ők elmondhatják, hosszabb távon mennyire bírja a használatot.
Én decemberben vettem a Fénix 6X Sapphire Pro Carbon Grey DLC-t, így nincsenek hosszútávú tapasztalataim, de 24 órában hordom, túrázás, bringázás, normál napi tevékenységek közben, vertem már oda pár dologhoz, amihez napközben közel kerül az ember, illetve bringával borultam már vele épp múlt héten a Nagy-Kevélyen, a lünettája csattant is a köveken, de nem lett rajta karc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mobil flották
- Fujifilm X
- Milyen légkondit a lakásba?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Horgász topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Baby design smart sportbabakocsi
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook White 13" unibody
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest