- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tknof1871 #2002 üzenetére
Az egy nagyon elnagyolt képlet, kb. mint a BMI, egyénileg nagyon eltérő értékek lehetnek. Nincs olyan, hogy "megengedett pulzus". Nekem pl. a képlet szerint 180-nak kellene lennie a max pulzusomnak, ehelyett 198. A nyugalmi 51.
Ha ismerősöd komolyan sportol, ismernie kell a pulzustartományát és a pulzuszónáit. A legtöbb komolyabb sport óra tudja ezt a funkciót, meg kell mérni a max pulzust (sprint, sprint, aztán, amikor úgy érzi nem bírja, akkor ing, gatya - értelemszerűen nem a 70 éves nagynénit kell így megmérni, sportolókról beszélünk), illetve a nyugalmi (ébredés utáni, fekve, nyugalomban mért pulzusérték). Ez adja meg az egyéni aktuális pulzustartományát, ami az évekkel, edzettségi szinttől függően változik. A pulzustartományon belül vannak a %-ban meghatározott pulzuszónák, amiben a különböző ideig végzett tevékenységek különböző hatásokat eredményeznek.
Pulzuszónák és használatuk
Max pulzus meghatározása -
Mivel kb. fél éve jelent meg a 6-os sorozat, így túlzottan hosszú távú tapasztalatok még nem lehetnek vele, de itt többeknek van az előd Fénix 5-ből, ők elmondhatják, hosszabb távon mennyire bírja a használatot.
Én decemberben vettem a Fénix 6X Sapphire Pro Carbon Grey DLC-t, így nincsenek hosszútávú tapasztalataim, de 24 órában hordom, túrázás, bringázás, normál napi tevékenységek közben, vertem már oda pár dologhoz, amihez napközben közel kerül az ember, illetve bringával borultam már vele épp múlt héten a Nagy-Kevélyen, a lünettája csattant is a köveken, de nem lett rajta karc. -
Nem próbáltam ilyen típust, de a videót elnézve szerintem nem igazán használható. Elvileg, ha feltöltesz rá nyomvonalat, akkor az attól számított eltérést jelzi neked (letérsz az útvonalról pl.), de azon a részletességen, ahogy az óra megjeleníti, nem tudom, mit tud meg belőle a user. Aki használt már vaktérképes órát talán leírja a tapasztalatait.
Nekem Fénix 6x Pro van, azzal szoktam navigálni, gpx útvonalat rátölteni, TopoActive Európa térkép van rajta többek között, mondjuk a hazai túraútvonalak nem feltétlen találhatók meg, de gpx-ként feltölthetők az órára. -
válasz
Waikiki #1912 üzenetére
Használattól függően a 6 nap nem tűnik nagyon rossznak. Ha csak okosóra-módban használva értendő, akkor persze kevés, de ha van benne aktivitás, GPS, zene, akkor nagyjából valid. Nekem 6X Pro van, 5-9 napot megy egy feltöltéssel aktivitástól függően. Ebben hetente 2-3 rövidebb tekerés bringás funkciókkal, wattméréssel, GPS-szel vagy 1 gyalogos túra van benne GPS-szel, zenehallgatás nélkül, illetve 24 órás pulzus- és véroxigénmérés, alvásfigyelés, plusz minden okosórafunkció, BT, WiFi, stb.
-
Sziasztok, a Garmin Fénix 6x Pro bármilyen ANT+-os, BT Smart-os kiegészítővel párosítható? Konkrétan Polar H10-es mellkaspántról és Stages wattmérőről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- Eladó Honda Forza 125
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest