- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Van egy Garmin fenix 5-öm. Sajnos még mindig nem valós értéket mutat a pulzus mérés edzés közben. Edzésen kívül minden rendben. Van erre valami megoldás? 14.20 software.
-
hitman77
senior tag
válasz
Viper26 #1801 üzenetére
Már én sem vagyok az elvakult Garmin imádó csoport tagja mióta kijött a 13.40 amiben jelentkeztek a problémák majd kiadták a 14.10-et ami nem oldotta meg. Amazfit stratos volt előtte ami egy frissítés után brutálisan merült. Arra ugyan volt trükk de gondoltam a transzreflektiv vonalon maradva egy nevesebb gyártó óráját is kiprobálom. Összességében a stratost 40eFt-ért vettem a Fenix 5-öt 130eFt-ért de nem érzem a háromszoros ár előnyét! Mondhatom, hogy mindent egybevéve megbántam a cserét.
Lugosi: sajnos nem egyedi problémák ezek. Tele van a hivatalos fórum is merülés, töltő csatlakozó korrodálós problémával.
-
hitman77
senior tag
Persze annak eleve gondolom nagyobb az akksija. Most viszont a 13.40 , 14.10 software verzióval előjött akksi merülés mizéria miatt jobban figyelem a töltöttséget és feltűnt hogy amikor napközben itthon hagyom mert más órát veszek fel délutánra sokkal többet merül mintha nálam lett volna. Erre gondoltam hogy ilyenkor érdemes lenne kikapcsolni az órán a Bluetooth-ot hogy ne keressgéljen egész nap.
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Ha nem használjátok egy ideig a Garmin vagy akár másik okosórátokat ki szoktátok kapcsolni a Bluetooth-ot rajta? Úgy vettem észre a Fenix 5-ön, hogy sokkal jobban merül ha nincs a közelében a telefon. Lehet hogy maximális teljesítményen keresi a kapcsolatot?
-
hitman77
senior tag
válasz
zharkanyi #1750 üzenetére
Nekem az óra érintkezője korrodált. Sajnos sokan panaszkodnak erre külföldi fórumokon.
A hibás pulzus mérés a saját érzékelőjével értendő. Azt hittem hogy ez az óra ebből a szempontból jobb lesz mint az Apple Watch, de úgy néz ki nem lett igazam.
A merülés annyit jelent hogy az eddigi 12 napos töltési ciklus most olyan 6 körül mozog. Erről is sokan írnak a külföldi fórumokon, de a megoldás eddig úgy néz ki hogy csak a 13.30 software vissza telepítése.
-
hitman77
senior tag
Sziasztok
Van egy Garmin Fenix 5 órám amivel három problémám van:
a második töltéshez szükséges érintkező elkezdett korrodálni, (nem töltöttem vizesen)
ha edzek néha nagyon alacsony pulzust mér, főleg ha jobban izzadok
a legutóbbi software frissítéseket követően gyorsabban merül az akksi
Van valami ötletetek rá hogy mi lehet a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Baby design smart sportbabakocsi
- Olcsóbb lett! Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Precision M6500 i7-920XM I 32GB I 1TB I 17,1" WUXGA I FX3800M I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest