- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Megcsináltam jó néhány Invaded mapot a Rayman Legends-be.
Nagyon durva hogy milyen miliméteren meg ezredmásodpercen múlik minden..minden ugrás, rúgás...nagyon össze van ez rakva... -
Sirandrish
legenda
válasz
james001 #64370 üzenetére
Ügyes vagy!
Én a Rayman Legendsel szórakozok, de csak hétvégén játszok az asszonkával, viszont rájöttem hogy nekem kb sose lesz platina ez a cucc
Elvileg minden Invaded mapot is meg kéne csinálnom aranyra...hát izééé..perge666 Nekem a Download listában pihen. És cirka 6-10óra..a tempódtól függ...mert lehet ám pörögni benne
-
Sirandrish
legenda
Én a ME-t végigvittem anno PC-n.
Nem egy szokványos játék, de egyébként remek kis szórakozás szerintem.
Persze nem is lett akkora siker, mert kevesen emésztették meg.A Minecraftot szintén PCn játszottam..legalább 1.000 órám van benne, de nem rémlik hogy bármiféle feladat lenne benne. Hacsak nem az acsikról van szó..
-
Sirandrish
legenda
Félreértettél.
Én azt mondom ha valaki közösködne valakivel hosszú távon, és nem 1-1 játék erejéig, akkor olyan partnert kell találni aki megfelel a fentebb leírt pontoknak.
A pénztárcát azért említettem mert lehet van egy spanom aki benne van a buliban meg minden ilyesmi, de mondjuk 10szer olyan jól áll anyagilag mint én, és mondjuk majdnem minden kell neki, Akkor ugye két dolog van. Vagy megveszi a "közös" accra és én is elérem ingyen ami neki nem túl nagy buli, vagy megveszi a saját accra, de akkor meg teljes árat kell fizetnie.Nyilván ha 1-1 játékról van szó akkor más a helyzet mert csinálunk egy külön accot (ahogy azt mi is tettük) és annyi.
Egyébként én szeretem a lemezes játékokat, de ha online olcsóbb akkor tökéletes nekem a digitális is.
Főleg ilyen akciók mellett hogy 3 LEGO játék összesen felezve 13 dollárért, meg LBP 3 meg rayman szintén 13 dollár...szóval én értem mit mondasz és én is hasonlóképpen vélekedek -
Sirandrish
legenda
A használt ár okés, de a "felesbe" az nem mérvadó. Nem mindenkinek van olyan haverja aki
1. Benne is lenne ilyesmibe
2. Hasonló pénztárcával rendelkezik mint mi (nem akar minden második játékot megvenni pl)
3. És talán a legfontosabb azonos ízlése legyen, mert pl lehet akármilyen akció ha nem érdekel 1 játék akkor azért nem fogom megvenni hogy a spanomnak meglegyen.És jelenleg MÉG a használt játékok is elég húzósak PS4re
-
Sirandrish
legenda
válasz
istvansebok #64303 üzenetére
A tiedre is volt 8 hónap garancia? Mert a fent leírt gép árát inkább az dobja meg, nem a néhány telepített játék..
-
Sirandrish
legenda
válasz
pulyka jocó #64289 üzenetére
Én meg legutóbb azt az Escape Dead Island-ot próbáltam PC-n, de sajna nem sok köze van az elődökhöz
-
Sirandrish
legenda
válasz
storm3 #64249 üzenetére
Én sem tudok előrántani hirtelen 50-60K-t, de aki PS4et akar venni, annak valószínűleg pénze is van rá.
És mint mondottam...lényegtelen. Egy konzolbolt is többet kapna érte.
Csak a játékokért kapna legalább 15-20K-t(egy konzolboltba, az OLX-en többet) főleg a Fifa és a Unity miatt, és akkor marad egy elvileg hibátlan PS4 két controllerrel 32K-ért?Nem mondom hogy fake...sose lehet tudni. De ha valaki egy ilyen pakkot ennyiért árul az ziher hogy gyengeelméjű...
Rezuhu Az eladónak van még egy X360ja, egy XO-ja és egy i7es noti/táblagép kombója...tuti egyik napról a másikra él
-
Sirandrish
legenda
válasz
perge666 #64243 üzenetére
Mondjuk személyesen mindig lemondja. És nem mellesleg az OLX-en szerintem páran megnézik a hirdetést rohadt messziről is, ergo a személyes átvétel nem lehetséges.
Engem inkább az érdekelne hogy HA VALÓBAN árulja, és ennyiért (honnan tudnám ugye) akkor miért teszi?
Egy ilyen pakk 80ért is azonnal elmenne...sőt.Szóval 2 dolog lehetséges...vagy átb*szás vagy a gyerek sajnos szellemileg visszamaradott, de akkor meg lehet hogy virágföldet szórt a gépbe szóval nem kell
-
Sirandrish
legenda
Valaki tolja a FFXIV: A Realm Reborn-t?
Játsszák még sokan? -
Sirandrish
legenda
válasz
james001 #64188 üzenetére
Én még mindig gondolkodom hogy mi legyen a PS3 utódja. Wii U vagy PS4.
PS4 biztosan bejönne, de épp elvesztettem a plusos tartalmakat () így annak a játékaira a gatyám rámenne. Bár ennek vételével így is úgy is megvárnám a slim verziót.
Meg hát nah..!!!!Zelda!!!!(ez nekem mindenek felett áll) , Mario, Super Smash, Toad Captain, DK, meg még 1-2 finomság van a U-ra is.Bizonytalan vagyok még mindig
-
Sirandrish
legenda
válasz
#58000384 #64124 üzenetére
Mint mondottam volt X360as controllerem de nem nagyon használtam. Fogalmam sincs miként ismerte fel. Ami játékhoz épp kellett abban működött hibátlanul
De mivel a gépem amúgy sem egy erőmű így biztos nem PC-s játékokkal fogom elkoptatni.El akartam adni miután rájöttem hogy az analóg nem épp 100as, de aztán rájöttem hogy pl Raymanhez, vagy ahogy írtam amihez nem kell analog arra tökéletes...így inkább megtartom
-
Sirandrish
legenda
válasz
#42308056 #64093 üzenetére
Volt nekem egy 360 controllerem PC-hez, de mivel évente 1 játékkal használtam , így eladtam. Aztán vettem egy BT controllert a PS3hoz..
Ilyet egyébként:Nah de én most ezt PC-n szeretném használni. Kérdésem hogy mi kell hozzá és hogy hogyan lehet? Leszedtem azt a motion akármit. de hiába dugtam rá USB-n keresztül a controllert nem történt semmi.
Szóval mit is és hogy is?
-
Sirandrish
legenda
Ha jól tudom néhányan használják a PS3 controllert PC-hez!
Után gyártottal is működik? A gyárit nem akarom erre használni.
Illetve hogy lehet összekötni? Konkrétan mi kell hozzá? -
Sirandrish
legenda
válasz
Matr x #64080 üzenetére
Friendlistán lenni és betolni a napikat, de úgy hogy le tudjam nyomni..ugyanis 30 ilyen kell.
Azt nem tudom hogy ha egy nap 2 haver idejét is lenyomom, az 2nek számít?Hja meg lehet kaparni ilyen creature-kat. Azok mire jók? Az egyik egy érmét tart, a másik lila lumot meg ilyenek..
-
Sirandrish
legenda
Senki se tolja a Rayman Legendset?
-
Sirandrish
legenda
Még mindig keresek valakit aki játszik a Rayman Legendsel és hajlandó lenne rám szánni napi 1 percet
-
Sirandrish
legenda
válasz
james001 #63944 üzenetére
Igen a Revelations 2-t én is néztem de jelenleg 7 darab resident játék van a gépemen, szóval izé..
A Mortal nem érdekel..mármint ha fighting akkor 100szor inkább a DBZÉn majd év végén vagy jövő év elején akarok PS4re váltani. Addig van még mire nézni
perge666 Jaja a Xenoverse-re
-
Sirandrish
legenda
Lesz mostanság valami PS3ra amit érdemes lehet beszerezni? A Dragon Ballon gondolkodom ezerrel...de ha lesz más nagy durr akkor lehet átpártolok
-
Sirandrish
legenda
válasz
dilipok #63939 üzenetére
OH lesz olyan is? Mi asszonnyal még csak azt a Rock castle vagy mit toltunk, ahol ugrásra meg minden ful ütembe szól a zene...hát az valami kegyetlen!!!
Amúgy aki játszik a Legendel és segítene egy trófeában az kérem jelezze privátban. Nem kell érte semmi extrát csinálni, csak a napi küldiket betolni..naponta durván 1 perc
-
Sirandrish
legenda
válasz
#42308056 #63886 üzenetére
Pontosan így gondolom én is.
Kellett volna a PS4...de ha a fehér helyett kapok egy feketét plusz fél milkót akkor igen..eladom mint a sz*rt.
És én biztos vagyok benne hogy akik azt mondják hogy megtartották volna, azoknak a 80%a is tovább adott volna rajta.
Igen komoly anyagi háttérrel kell rendelkeznie az illetőnek hogy bevállalja az ilyet -
Sirandrish
legenda
válasz
Tdizsolt #63878 üzenetére
Nah pedig tényleg jól nézett ki.
Nem lehet hogy melegedett a PS és azért engedte el? Nem vágom milyen matricák ezek, de ha visszaszedés nélkül rá tudod rakni akkor a 3 forintos vinnyetta sem jön fel másnap. Bár ki tudja egy PSen hogy működneJames & echterion Kb így tudtam én is
-
Sirandrish
legenda
Néztem..és de..sajnos holtjátéka van. Egész egyszerűen nem reagál az "elején". Persze lehet hogy nem voltam elég alapos, de nekem így jött le.
Mindegy..Raymanhez tökéletes...tegnap a Trine-t is végigvittük vele, és ha minden igaz akkor jön a Tekken 6 is amihez szintén jó lesz. Szóval nem lesz felesleges -
Sirandrish
legenda
válasz
#58000384 #63832 üzenetére
Nem hiszem hogy ennyire kell óvni, de én féltem.
Nekem 15K egy joyért sok. És igazából csak olyan játékokhoz használom ezt a 2500ft-s csodát aminél nem érzem hátránynak. Ennyit megtehetek a gépért szerintemPersze használtan is lehet venni..a pirosat én is úgy vettem és konkrétan mintha új lenne..szóval tudom. De akkor is
-
-
Sirandrish
legenda
Ahogy ígértem írok a után gyártott joyról pár szót!
Én ilyet vettem csak kékben..az árára nem emlékszem pontosan de valami 2500ft körül mocorgott.Sajnos pont amire nekem kellett volna arra nem nagyon alkalmas, ugyanis az analógja nagyon sz*r. Az első néhány miliméteren nem történik semmi, aztán meg túl gyors lesz. Ergo precíz célzásokra alkalmatlan. TPS játékokban autoaimmal még elmegy, de én igazából a verekedős játékok szerelmeseinek tudnám ajánlani, ugyanis a több gomb és a D-pad is kiváló. Érzetre is jók, jól reagálnak...tényleg nagyon jó. Jelenleg Raymanhez használnom, de bármihez szívesen előkapom majd ami nem igényel analógot. Én elsősorban Garden Warfare-val teszteltem és ugyan tudtam játszani, de érezhetően gyengébben teljesítettem mint máskor.
Összességében ha valaki sokat "verekedik", (vagy egyéb d-padal játszható játékkal játszik) annak 2500ft-t mindenképp megér...a többiek inkább kerüljék
-
Sirandrish
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest