- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Nah ezeket az infókat észben tartom, de most elindítottam manuálisan őket.
Köszönöm a segítséget
-
Sirandrish
legenda
válasz
#58000384 #62383 üzenetére
Most kezdtem újra az egészet. Törölte Queue-ből majd újra hozzáadtam.
Bekapcs után ezt írta "You have content items in PS Store that are ready to download".De A networdben nincs Download Manager vagy mi, szóval nem tölt semmit.
PS-en nem találom meg valahol ezt a Queuet?
-
-
Sirandrish
legenda
Ha van egy accounton 256.000 cucc akkor hogy tudok biztosra menni hogy PS3as tartalmat szedek le?
Mert sajna nem egyszer előfordult már hogy leszedtem valamit, aztán telepítésnél közölte velem a rendszer hogy bocsika...egy Vitára van.
Lehet ez ellen tenni valamit? -
Sirandrish
legenda
Haverom vett egy PS3at. Fülest rá is dugta viszont ő monitoron játszik így nincs külön hangszórója. Hogy tudja beállítani hogy az én hangomon kívül a játékot is hallja?
-
Sirandrish
legenda
3K egy online pass????? AZZZZIGEN!
A játék nem került annyiba.
Amúgy ez egy emberes vagy ugyanúgy osztható? -
Sirandrish
legenda
Remek..nem is tudom platinázni az All 4 One-t mert az előző tulaj felhasználta az online passt és így 2 trófeát nem tudok megcsinálni
Ez kib*szott nagy hülyeség a Sony részéről...komolyan -
Sirandrish
legenda
Ha valakit érdekel akkor kis olvasnivaló!
GoW Ascension élménybeszámoló tőlem! -
-
Sirandrish
legenda
Szánalmas emberek játsszák ezt a Tekkent.
3K meccsel a háta mögött rank 7en szórakozik...takarodjon már a jó édes @>&@&ba az ilyen fattyú..
Este remélem erre veri ki hogy rohadna ketté..Mellesleg megkaptam a 3. lucky boyot de nem adta meg a trófeát
-
Sirandrish
legenda
Dungeon Defenders!? Mond valakinek valamit?
Elvileg PSN-en is megjelent de Store-ba csak 2 DLC-jét találom. AZ alapjátékot és a többi DLC-t nem!
Tud erről valaki valamit? -
Sirandrish
legenda
válasz
james001 #62243 üzenetére
Nem figyeltem a leírásban hogy "(while rising)" és ugye így teljesen mást csinált. De aztán meglett.
Időközben befejeztem a Fight Labot is... meg még megcsináltam 1-2 trófeát. Már 37/50..alakulgat.Persze az időigényesek még hátra vannak és persze a multisok...blee. Viszont olvastam hogy hogy adja a rangokat multiban.
Rank Difference and points awarded
Same Rank = 1 point
-+1 Dan Difference = 0.5 point
-+2 Dan Difference = 0.25 point
+3 Dan Difference = 0.125 pointEz vesztett meccsnél is számít? Mármint gondolom hogy nem ugrok meccsenként egy szintet de valóban 10szer annyit ér mint a +3 difis? Mert azért az nagyon nem mindegy.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #62241 üzenetére
Jól van..megvan. Nem volt egyszerű
Bocsi a sok posztért de lejárt a szerkesztési idő.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #62240 üzenetére
Nem vágom..hogy hívja be Jinpachit 1 normál ütés után? Nem értem..
-
Sirandrish
legenda
válasz
james001 #62184 üzenetére
Segíííícs..
Ezt próbálom, de nekem Jinpachi nem csinál semmi, csak beugrik és üt egyet majd kimegy megint..
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Hm..most néztem egy videót. A Red Dead Redemptionbe van COOP?
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz
s7evcsenko #62188 üzenetére
Osztán ez milyen kiadás?
-
Sirandrish
legenda
válasz
s7evcsenko #62172 üzenetére
Konkrétan szerintem lenne olyan aki INGYEN elvállalná mondjuk azért hogy kapjon a neve egy sort a stáblistán. Sőt..nem egy ember lenne
-
Sirandrish
legenda
válasz
Anonymus X #62155 üzenetére
Én akkor is utána szoktam nézni hogy ha nagyon rákockulok valamire (pl az UC2-3) és nem akarok vele végezni. így pl simán félbe tudom hagyni a 19. chapternél, és hagyni másnapra is kicsit, ahelyett hogy letolnám
-
Sirandrish
legenda
Ha valaki szeretne még Garden Warfaret venni külön acc-ra, annak tudok egy embert aki szívesen felezne.
Így 1800ft-ba kerülne a játék amennyit a hülyének is megér!
Nálam lehet jelentkezni -
Sirandrish
legenda
válasz
james001 #62120 üzenetére
Valami olyan mozgás hogy felüti az egyik robot, majd csap rá egyet de ezzel együtt a levegőből megjön a másik robot és az is lever vagy 2 taslit. 1szer valahogy tök véletlenül sikerült benyomnom, de a végén a "tesztnél" nem ad időd a "majd eccer csakbejön" re.
Amúgy ezt írja ott : "Just before performing a bound (jobbra + négyzet)
on a midair opponent press the TAG button to execute a Tag Assault"Az a poén hogy talán most értettem meg..szerintem én korán nyomtam a TAG buttont.
4M kell hogy az összes mozgást megvegyem? Látom a medvéset kell farmolni..mák, mert az a legkönnyebb szerintem
Hja még egy kérdés. Ez a Lucky Box hol esik gyakrabban? Azt hiszem egyet már kaptam a ghostoknál, de azóta semmi pedig levertem már párat.
-
Sirandrish
legenda
válasz
james001 #62102 üzenetére
Az nem baj mert oda úgy is kell menni 2 Trófea miatt is...így 3 miatt
"Aki régóta tolja már a Tekken-t annak egyszerű"
Nah igen, de nekem ez az első aminek úgy komolyabban nekiültem.
A 3-al játszottam az akkori barátnőmmel, meg az 5el bohóckodtunk haverral és kb ennyi.Hjaaa meg volt egy kocsma a középsulim mellett ahol a Tekken Tag arcade gép INGYEN ment, így oda jártunk 2 hónapig(elvitték a gépet), de kb 14éves voltam 14éves egy kocsmába...szerinted mennyi ragadt rám a játékból és abból mennyit maradt meg?
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
james001 #62069 üzenetére
Láttam te fulloltad a Tekken tag 2-t.
Van az a trófea hogy "You unlocked 40 characters' ending movies.".
Végig vitted 40karakterrel vagy van valami más megoldás?
Olvastam hogy amikor Ghostot gyilkolsz akkor ha az "arany" hátterüt választod akkor van valami de nem értem. -
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Van esetleg olyan lista ahol sorba vannak állítva a játékok a platinázás nehézségét illetően? Kíváncsi lennék hogy melyik játékok a legnehezebbek és hogy azt hány elvakult rajongó platinázta
Meg persze az is érdekel hogy melyik játékokat könnyű..vagyis inkább az hogy mi számít könnyűnek
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Autószerelők, autószerelés
- Star Trek
- Robotporszívók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest