- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem én feladom ezt a szériát, max tényleg még egyszer neki futok (nem sok esélyt látok rá
), aztán lesz ami lesz. Ezt a gombkiosztásos dolgot sem értem, HD-ban legalább testre lehetett szabni (úgy értem, hogy gombonként) itt azt sem lehet. De olvastam azt is, hogy egy gombnyomásra guggolást csak a multiban lehet bekapcsolni, miért ?
Fedezékes dolog is olyan, hogy első kipróbálás után hagytam az egészet.
PS4-ből én csak egy Pro-t vennék, de ez amúgy sem mostanában lesz. Viszont játékokat lehet elkezdek rá előre venni, olcsón lehet rá olyan címeket venni amik még érdekelnek is vagy játszottam velük pc-n.
Majd kiderül hogy alakul, nekem egyenlőre elég ez is, gépen való játszást meg teljesen kukáztam (pedig rengetek lóvét ellőttem ott is, Steam-en 1500+ játékom van aminek a háromnegyedével soha nem játszottam
).
Emulátorozáshoz én azóta sem nyúltam hozzá, PCSX2-őt nyomatnám ha úgy lenne, de jelenleg valahogy nem érdekel.
RPCS3-val meg úgy vagyok minek, jó nekem ha az eredeti konzolon élvezem a játékokat.
Ha már meglepetés, ezt kénytelen voltam behúzni.
Manual meg egy kártyatartó nincs meg hozzá de ez legyen a legkevesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hegesztés topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Fotók, videók mobillal
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest