Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lepörgött nálam a Killzone HD és hát mit is mondjak, személy szerint azoknak tudnám csak ajánlani akik anno játszottak az eredetivel és kicsit nosztalgiázni szeretnének, új játékosoknak szerintem esélytelen. Két dolgot tudok felsorolni ami nem zavart, az egyik a grafika másik pedig a story. Nyilván nem fogom fikázni mert régi, de ahogy elolvasgattam ez már akkor sem volt egy jó játék amikor eredetileg kijött.
Magához pedig HD kiadáshoz: én azt hittem hogy legalább valami 60fps szerűséget kihoznak belőle de tévedtem (oké hogy az eredeti 30-as, de szerintem jól állt volna neki még ha több melóba is került volna). Maga a fizikai kiadás beszerzése meg csak gyűjtőknek éri meg igazán, aki csak játszaná az jobban jár ha megveszi store-ból (3.990Ft). Többi részére is ráfogok lesni, sok mindent nem tudok róluk csak hogy nyilván jobbra sikeredtek (mondjuk az szomorú hogy lekapcsolt szerverek miatt már esélytelen a Platinum
).
Új hozzászólás Aktív témák
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Magához pedig HD kiadáshoz: én azt hittem hogy legalább valami 60fps szerűséget kihoznak belőle de tévedtem (oké hogy az eredeti 30-as, de szerintem jól állt volna neki még ha több melóba is került volna). Maga a fizikai kiadás beszerzése meg csak gyűjtőknek éri meg igazán, aki csak játszaná az jobban jár ha megveszi store-ból (3.990Ft). Többi részére is ráfogok lesni, sok mindent nem tudok róluk csak hogy nyilván jobbra sikeredtek (mondjuk az szomorú hogy lekapcsolt szerverek miatt már esélytelen a Platinum
).