- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
RangerFox
veterán
válasz
ubbconfig #50066 üzenetére
Pusztán azért nem áldoznék rá 60k-t, mivel a generáció legvégén van a konzol... Már kijött az utódja, a Ps4, az SONY áltatja a játékosokat azzal hogy még 4-5 évig jönnek ki említésre méltó játékok rá, de nem így lesz. Még jövőre talán, de utána meg már semmi sem lesz.. Az általam felsorolt játékokon kívül mással meg nem is játszanék.... Nem győztem meg magamat semmiről sem, ha meggyőztem volna magamat róla, akkor már rég nem itt írosgatnék... Amúgy nem heggeszteni kell a HDD-t....
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
ubbconfig #31562 üzenetére
én azt mondom hogy kontrollerek hátrányban az egérrel szemben! pc-n nagyon sokat nyomtam fps játékkal az 1.6-os cs-t kezdetektől fogja játszottam, a ps-t azt hiszem decemberben vettem. emlékszem első kontrolleres fps élményemre
forgolódtam össze vissza, legalább fél perc kellett még valamit betudtam célozni.
De így pár hónap alatt elmondhatom azt hogy elég jól megy, persze egy egérrel játszó gamerrel szemben biztos hogy csekély esélyem lenne, mivel nem tudok kontrollerrel olyan reakciót produkálni mint anno egérrel. Szóval ez szerintem úgy lenne fer ha mindenki vagy bill és egérrel, vagy kontrollerrel játszana. meglátásom szerint hatalmas a különbség a kettő között. -
-
Edgeri
senior tag
válasz
ubbconfig #30195 üzenetére
BF3, így nyilván hozzászólok én is
Én a single-t abbahagytam félúton, mert annyira lapos volt, és annyira szerettem volna már a multizni vele, hogy inkább az utóbbit választottam. Nagyon bejön, ha le tudok ülni a PS3 elé, akkor csak ezt nyomom, teljesen beszippant órákra, már beletettem több, mint 75 órát. Most már több fórumtaggal is össze lehet futni a szervereken, így még nagyobb a móka.
Továbbra is csak ajánlani tudom minden műfajkedvelőnek
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tomato firmware
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SkyShowtime
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest