Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Nemtom... mi a za gyerekszoba?
És nem, nem szeretem... sőt (!) rühellem szétszedni. Nálam csak azt KELL szétszedni ami már rossz, ezért útálom.
Egyébként én tényleg azt szeretem, ha vmi jól működik. Persze elolvasom, megnézem amit találok, de ilyen csak a minimális információ miatt. Ilyen akadémiai eszme csere a melyikoldalrólhova, és mennyiremelegajobboldala, meg milye alapátésmerreforog nem izgat fel.
Müködjön jól, az a lényeg. Hála istennek nálam semmi gond sincs, DE ha lesz akkor sem én szerelem-, csinálom meg. Úgyhogy megint csak tökmind1.GoW3-ról mi híred? Nem adattad még ki? Hát ennyire sem vagy képes értünk?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És nem, nem szeretem... sőt (!) rühellem szétszedni. Nálam csak azt KELL szétszedni ami már rossz, ezért útálom.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)