- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Különleges élményre invitál az Apple
- Milyen okostelefont vegyek?
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Mobil flották
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geli
senior tag
Vista, Ultimate 64bit, SP1, minden mai napig megjelent frissítéssel
Eset smart security,mai napi frissítéssel, soha nem volt betörés vagy vírus.
Spybot SD szintén mai napi.Leteszteltem már úgy hogy ezeket mind kilöttem, és úgy is kifagy a pt.
Konfig az adataimnál, a procin egy kilós infinity van, ha 3napig terhelem a procit akkor se megy 50fok fölé...
A vga 50-55fok everest szerint.Moh: Airborne-t végigtoltam fullon, egyszer nem fagyott ki, megse rezzent,semmi baja nem volt, ami aligha mérhető össze ezzel a pt grafikával. Egy hónapja játszok bf2-vel, szintén sose fagyott ki. Játszottam a prostreettel és a griddel, full-fullon, meg se rezzentek, SOHA.
Egyszerűen olyan betonstabil a rendszer, hogy ennél stabilabb már nem lehet. Ezek alapján asszem joggal gondolom h a pt-ben van a hiba...és nem az én készülékemben
Vasárnap csinálok egy format c-t....

Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4415
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest