Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geli
senior tag
Vista, Ultimate 64bit, SP1, minden mai napig megjelent frissítéssel
Eset smart security,mai napi frissítéssel, soha nem volt betörés vagy vírus.
Spybot SD szintén mai napi.Leteszteltem már úgy hogy ezeket mind kilöttem, és úgy is kifagy a pt.
Konfig az adataimnál, a procin egy kilós infinity van, ha 3napig terhelem a procit akkor se megy 50fok fölé...
A vga 50-55fok everest szerint.Moh: Airborne-t végigtoltam fullon, egyszer nem fagyott ki, megse rezzent,semmi baja nem volt, ami aligha mérhető össze ezzel a pt grafikával. Egy hónapja játszok bf2-vel, szintén sose fagyott ki. Játszottam a prostreettel és a griddel, full-fullon, meg se rezzentek, SOHA.
Egyszerűen olyan betonstabil a rendszer, hogy ennél stabilabb már nem lehet. Ezek alapján asszem joggal gondolom h a pt-ben van a hiba...és nem az én készülékemben
Vasárnap csinálok egy format c-t....

Új hozzászólás Aktív témák

- Gaming notebook topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Gyúrósok ide!
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Phanteks Enthoo Evolv X ház Eladó
- Samsung Odyssey Neo G8 S32BG850NP Monitor Eladó
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (3) (106 ciklus 97% akku)
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (2) (72 ciklus 84% akku)
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest