- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gogodj
tag
válasz
Attila752 #28930 üzenetére
nemhiszem,hogy offline-ba kifogják adni vagy letölthetővé teszik. maximum ugy tudom elképzelni hogy kiadják a játékot,te meg csináldd meg hozzá az adabázist. a hozzá nem értők alapból kilőve. a másikdolog meg az hogy kellene hozzá ember akivel játszol offline elég nehéz,botokat írni hozzá hát
nemtudom......
szvsz. semmi értelmét nem látom. amúgy is offline-ba,már megtudod csinálni h gyorsabban szintet lépj bármennyi money. az izgalmat is elvesztenéé a játék. ez az én véleményem,de kövezzetek meg. ez a játék nethez készült offline nem lesz....
annyit tudok mondani hogy kérdéseddel keresdd meg a supportot,hátha mégiscsak szerencsénk lesz
szerk.: mondjuk jókérdés mivel fogok(unk) játszani ha ez nem lesz.
ui: atti egy hozzászólásban is elfér egy kérdés,nem szeretik ugyanazt 10x látni
-
Attila752
csendes tag
válasz
Attila752 #28926 üzenetére
Értem.
Én is remélem, hogy kamu.
Mégis, ha igaz lenne. Olyan lehetőség nincs vajon, hogy mint más programokat az alap programot eladnák?
És akkor akit érdekel, megvenné a boltban X áron, és Offline módban, vagy LAN-on vinné tovább. Vajon ilyet nemlehetne? Van ott 1-2 autóm, ami hiányozna. Másrészt kedvencem lett a program. Ha már megkell szünnie, legalább lehetne megvenni DVD-n. -
kekeeci
senior tag
válasz
Attila752 #28922 üzenetére
Az, hogy nem tudtál belépni, lehetett szerverkarbantartás is.
A kulcsokat versenyzés közben kapod, pirosat minden 7500 XP után, sárgát 75 mérföldenként, a zöldet passzolom, koponyát pedig ajándékládákban.
A probléma az, hogy a piros és sárga kulcsokat ugyan megkapod, csak nem találod sehol (alfa verzió). -
laszlohu
addikt
válasz
Attila752 #28797 üzenetére
a maggie.exe - t mindegy, hogy honnan futtatod,
a lényeg, hogy a maggie.exe a telepítő, ami felteszi a játékot az általad meghatározott mappába,
majd a heat.exe - t kell bemásolni az általad meghatározott mappába,
ha az előbbi példát veszem alapul, akkor a c:\Maggie mappába -
laszlohu
addikt
válasz
Attila752 #28790 üzenetére
Szerintem kezd előlről :
1. Heat.exe letölt, lassú letöltés klikk
[Heat exe]Heat.exe :
http://data.hu/get/7221960/heat.exe2. Maggie letöltése, klikk a letöltés mindenképpenre
[Maggie.exe]3. Maggie.exe futtatása, amit letölt, majd a mappa megadása, ahova szeretnéd ,hogy kicsomagolja:
pl.
c:\MaggieHeat.exe belemásolása a c:\Maggie mappába,
Opcionális regisztráció,
Heat.exe futtatása, örülés
Az account name - hez e-mail címet kell megadni, amit regisztrációnál megadtál
-
Attila752
csendes tag
válasz
Attila752 #27338 üzenetére
Helló Paja.
Értem, amit írtál.
Nem örülök neki, hogy a kedvenc programom, a PT megszünik.
Nekem lenne egy klánom is hozzá, olyan jó program a PT.
Ha megszünik, sajnálni fogom, hogy nem volt rá elég időm. Hiányozni fog.
Viszont az a program, ami indul, az helyette lesz? Vagyis mintha a PT menne tovább.
Érdekelne az a program, ami átveszi a helyét.
Tisztelettel: Attila -
PaJa1
őstag
válasz
Attila752 #27335 üzenetére
Hali, a PTnek tényleg vége. Helyette indul majd hamarosan a Heat online, ami a tengeren túli kontinensen lesz elérhető ahogy a PT is volt.
A LvlR pedig a németektől tölthető le, akik üzemeltetik a szervert.
Mindkét esetben új felhasználó szükséges, kivéve ha már játszottál vele (lvlr).
Bakker... félrenyomtam. Mindegy marad itt is -
PaJa1
őstag
válasz
Attila752 #26888 üzenetére
Magyar kiadó nincs így magyar változat sem, a mi igényeinket a fejlesztő által üzemeltetett béta szerveren láthatjuk viszont, ami folyamatosan javulgat, bővül. Az amcsi és a német kiadó majd feltehetően egy a bétán tesztelt verziót fog majd feltenni a saját szervereire. Magyar nyelvű csomag készül a játékhoz, ami lehet, hogy mind a két általunk elérhető verzióba bekerül.
-
Creative997
őstag
válasz
Attila752 #26888 üzenetére
Üdv itt!
Írj PÜ-t quadroracer-nek ezügyben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest