Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
aborbely
üzenetére
Milyen autót választottál?
Class1es autót NE VEGYÉL boltban, kivéve a Corollát ha tetszik, mert az összeset megkapod az első oldal MISSION teljesítésével.
Class1ből a kawana és a lion jó. Mindkettő jól kanyarodik. A wizz és a corus olyan középszar
Én még anno azért kezdtem újat, mert nem a kawanát választottam... TNA nem a fő acc ;)
Kérdéseidre a játékkal kapcsolatosan itt kaphatsz választ. -
Domonkos
addikt
válasz
aborbely
üzenetére
Hello!
A két leggyorsabb fejlődési formáttól éppen most fosztanak meg bennünket...Az egyik a wangan sim-ben amitől ma búcsúztunk. A másik az explorer (csak combo-kkal) amit várhatóan a következő héten húznak majd le
A jó street kocsihoz minden 4esre kell tuningolni
(én először a handling-et szoktam fejleszteni (beleértve a body-t is)),de hogy Te mit fogsz csinálni az csak rajtad múlik... 
Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák

- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én még anno azért kezdtem újat, mert nem a kawanát választottam... TNA nem a fő acc ;)
A jó street kocsihoz minden 4esre kell tuningolni
(én először a handling-et szoktam fejleszteni (beleértve a body-t is)),de hogy Te mit fogsz csinálni az csak rajtad múlik...