- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackShephard
tag
Paja, megmelengetted a kis szívem! Abszolút ezt gondolom én is! Nekem sokkal többet jelentett és jelent most is 3G-nek lenni, mert szerintem bárki, bármit mond, a 3G klánba van a legtöbb jó player és nem vesznek be akárkit! Crea a megmondhatója, mennyire szerettem volna 3G lenni! És soha nem felejtem el neki, hogy a 3G oldalon ő írt nekem köszöntőt!! Azokat a beszélgetéseket sem tudom elfelejteni, amikor az élet nagy dolgairól beszélgetünk a PT chat-en Creával, vagy éppen Yozseeval! Emlékszem, Yozseeval amikor először mentünk TA-ban, mindketten toltuk mint az állat, én korán fékeztem a TA tankolásnál, ő túl törekvő volt( kibaszott a depóban, én felháborodtam, majd aztán kezdődött az Eligun és összeveszés helyett, barátok lettünk!) Emlékszem SF Route1-en valami 0.02sec/7lap mentünk. Final
Na jó 8! -
JackShephard
tag
Paja! Esküszöm a csúnyámra, hogy nem én vagyok!
De Domonkos, gyere állj ki a TNAval, Creával, Yozseeval és velem!!! Rögtön abbahagyod a nagyképűsködést. Illetve csak reklámoztak, so... Lehet, hogy egy kisfarkú, Modern Talkingot hallgató buzi vagy.
Vagy még egy lehet, Paja szórakozik, vagy a Crea...
-
JackShephard
tag
Persze mert te GS vagy, nem emlékszel a múltkor ott próbálgattuk a crew channelben, neked kiírta rendesen a nevem, nekünk nem. Talán Moallal néztük, vagy nem is tudom kivel, még amikor bekerültem a 3G-be, akkor próbálgattuk. Milyen már ez is, hogy a GSek vígan 'Boob'sozhatnak, én meg cseréljek nicket...
-
JackShephard
tag
Paja, akkor esetleg mondd meg a GM-nek te is, hogy bASSza meg a jó k.anyukáját(és nem a 'kedves' szóra gondoltam most), ne engem cseszegessen! Mian is mondta, próbál tenni valamit, hogy elfelejtse a GM ezt a badarságot. Nem elég hogy a chatben, a kurva filtere miatt ××××shunter vagyok?
A sebesség különbséget egyértelműen az acc balansz okozza! Rövidebb váltó (a+) kisebb végsebességet eredményez. -
SSP33DY
aktív tag
javítás2
volt 300% is, és sokszor volt 100%!!! Én azt mondtam(legalább is arra gondoltam..)
Broad adott 6ezret is.. de lehet h. rush volt.. rengetege mentem ott cl 1-el 6000-ért
30 körös TA-ra nagyon sokszor kaptam 18-24000 körül..
valahol vannak még talán shotjaim, majd megkeresemés a magad ellen menés asszem nem a kihívásról szól...csak az "ingyé'" RP+XP-ről.. nem?!
-
dokar
addikt
hihetetlen, hogy ilyen kicsi steering range-el ilyen jó a fordulóköröd, nekem a hajtűkben ki kell tenni a seggét kézivel, különben nem kanyarodna be, ez 400-as rangenél van.
nekem a response max, de tényleg nem érzek különbséget 0 és 10 között.kéne? ez ms-ban mit jelent? miért nem konkrét értékkel írják ki?
de minden hiba ellenére talán az rx7 a legkezesebb autó.mi az a 8. BP item nálad?
-
csaba0223
senior tag
Nekem sincs kedvem előröl kezdeni! De kezd 1 kicsit elszállni az aeria az árakkal!
A fostalicska nsx ára is előre vetíti az uj autó árakat! egész egyszerüen nem vagyok hajlandó ennyit fizetni! És ha ez miatt jelentősen lemaradok mint a morello tuningal akkor számomra
vége a játéknak! -
-
dokar
addikt
hajtűkanyart az életbe be nem veszel 235-ös range-el, ha csak ki nem rakod a seggét kézivel. egyik küldetésben (dual with takeshi manji talán ez a neve) olyan hajtűkanyarok vannak, hogy a 480-as is kevés. ha pedig felveszem mondjuk 700-ra, akkor kiváló lesz a legdurvább kanyarokban, de lehetetlenség lesz egyenesben tartani még controllerrel is. nálam a minimális mozgás 10%-tól indul gamepadon, ennyi a holtjáték.
-
Lunatic666
tag
szia - nem, nincs, semmi közöm hozzá..... láttam egy-két pályabetöltésnél a nevét a top3-ba , s ez ált. nem jót jelent...
abszolut friss hús vagyok , a kezdő lámák legújabb tagja
még csak "tanulom" a játékot.... de h ne kérdezzek majd sok hülyeséget, ma átolvasom a régebbi bejegyzéseket...lvl 8 rulzz!!!
-
JackShephard
tag
Na szép Paja, be se hívsz a videódba statisztálni -1 pont
Ellopod az alakzat ötletet -1 pont
És a végén a rendőrzúzást is ellopod -1 pont
Ez már -3 pont mára! Na jó 1et visszaadok mert segítettél, 1et mert megnézted a videót (mondjuk ez alap) és 1et ha promotálod másoknak is a videót.
Egyébként fain ez a helikopteres nézet! Miket lehetne ezzel csinálni, te jó ég...
-
[pH]Lacika
tag
Valaki rájött már hogyan kell ezt az onebip-es dolgot csinálni?
Mert nekem addig oké míg kéri, hogy adjak meg 1 összeget amit felakarok tölteni, kidob egy 0690-s számot, felhívom és egy női hang bemondja, hogy írjam be a képernyőn megjelenő 7számot. Na de nem látom a 7 számot.
Ötlet? -
JackShephard
tag
Paja, ha én esetleg beleesek a jó vagy a mókás kategóriába, akkor szívesen segítek valamiféle videó elkészítésében. Feltéve, ha azt enyém is végre olyan állapotban lesz, amilyenben szeretném, de egyenlőre még csak az anyagot rögzítem a Fraps-szal. Elég kemény feladat kibogarászni az anyagból a megfelelő képeket, a bedrifteléseddel konkrétan 1 órát vergődtem, mire olyan felvétel sikerült amilyet szerettem volna.
De jó lesz nagyon.
-
[pH]Lacika
tag
Nyehehe!
Touge-on mekkora hátra szaltót dobtam, te jóságos isten! És nem mentettem replay-t.
Jó volt srácok!
SSP meg majdnem likvidálta az összes beviteli eszközét.
Billentyűzet: Halott
Kormány, egy jobbosban leszakadt.Jó ideje nem mentem Pannival és most valósággal elájultam, milyen szép lett a belsőnézete.
-
SSP33DY
aktív tag
Jóreggelt! Paja megelőzött!
És így van megéri!
20 dolcsi:
-10 RP Popper és egy "koponyás" kulcs50 dolcsi:
-7 napos RP-icsa
-10 RP popper
és egy "koponyás" kulcs100 dolcsi.. odabasz.. (~26.000.-Ft)
-16 napos RP-icsa
-30 combo seeker.. ez viszont vicc...
-30 TA Fuel additive
-30 nitro level 4.. ez jó
-Egy TA PRO járgány..lol
-7 napos Rp-icsa
-10 RP popper
-1 és egy "koponyás" kulcs
(és igen, 2 csaj van..)Az 50 dolcsis éri meg a legjobban!.. Hétvégén a popper és a csaj 400% pluszt hoz a konyhára
így jól néz ki, de majd 13.000Ft..
Tavaj ez csak 8-9000.Ft volt -
Ricco_hun
senior tag
De ezek miért is normális húzások? Ez is csak a "vegyél minél több AP-t" taktika része. Az az egész web item mall az eddigi legnagyobb lehúzás amit az aeria elkövetett. Olyan árak vannak, hogy nem igaz és ilyenekkel próbálják meg vonzóbbá tenni. Nem értem. Amikor elkezdtem a PT-t, rögtön az elején tudtam "szerezni" ingyen poppert, ingyen 3 napos xp rp csajt. Jó ezeket hamar elhasználtam anno, mert akkor még nem bírtak ekkora jelentőséggel. De most mi megy 2-3 hónapja? Az egész a Morello mizériával kezdődött. Nekem ott volt a fordulópont, ahonnan kezdve látom, hogy az aeria nem értünk van, hanem "vegyél ap-t" "vegyél ap-t" "vegyél ap-t" "vegyél ap-t". Akkor volt először olyan, hogy csak AP-ért lehetett valamilyen upgrade-et megvenni egy kocsihoz. Azóta buziskodnak, hogy az új kocsit először mistery boxba teszik, aztán egy hét után kiírják, hogy többszörözve van benne az új kocsi a mistery box-ban és amikor már mindenki kellően kiköltekezte magát (igazi pénzben), akkor rilízelik a shop-ban is, hogy megvehesd az átlagnál drágábban. A Diane bevezetésekor még nem volt érvényben ez a most divatos lehúzó taktika. Szó nélkül jöttek az új kocsik (H3, Camaro, 4runner, Outlander stb.). Nem volt még mistery box, nem volt még web item mall, voltak 50-100%-os rebate sale-ek, be szép is volt.
-
JackShephard
tag
Jajj, bocsánat és elsősorban Pajának köszönöm a közbenjárást a dologban!!!
Megmondom őszintén még nem próbáltam az előző akciót lejátszani, mert félek ott kevés lesz az fps. Meg jó lenne újra funolni, tuti jobban is sikerülnének a dolgok, mint akkor elsőre.
Crea te nem nyilatkoztál, jó Neked? Meg a többieket is keresem egyenlőre! -
JackShephard
tag
Elméletileg meg szoktam őrizni a telepítőket, otthon megnézem. Ha meg van, felrakom egy szarabb gépre, enyémről le nem szedem. Gyakorlatilag ne is dugjam fel a netre ha feltelepült, meg ne is indítsam el, csak simán duplakattal játsszam le a replayt? (Persze miután hozzátársítottam)
Ha ez így műkszik, már csak imádkoznom kell, hogy a videókártya adjon annyi fps-t, hogy a frapssal tudjam rögzíteni, szakadozás mentesen. Húú, kezd izgis lenni.
-
dokar
addikt
600 RP nagyon optimista becslés 1 percre vetítve.
ez az elméleti max sztem. nagy kör esetén 3 másodperc egy fél kör és ez egy PD, ha egy pillanatra felengeded. tehát egy kör 6 másodperc és 2 db PD-et kapsz. egy PD 15 RP.
Van pár pálya aminek 56 és 67% a difficulty bonusza, ott érdemes próbálkozni
és ott van hely forogni? egyébként a csapattársaimnak szánom, majd ők forognak és meg addig megnézek egy filmet, a verdát meg bent hagyom a szobában. a rating meg engem nem érdekel.
-
dokar
addikt
csapattársak elkezdtek RP-t gyűjtögetni ész nélkül a nagyobb garázshoz. ők a wanganra esküsznek, mert RB-szal 4 perc alatt lehet gyűjteni ~3000 RP-t. megnéztem ezt a fánkozást, itt ideális esetben 600 (ingame) RP / perc jöhet össze RB-szal, ugye még erre rájön 10% track diff bonus is. vélemény? természetesen olyan RP gyűjtésről van szó, ami nem kerül AP-ba. én inkább feltettem az adót 15%-ra.
-
[pH]Lacika
tag
PaJa1: Nem nagyon tetszett neki a dolog!
A 2. futamot úgy indította, hogy én még szinte nem is láttam az autókat. Nálam be sem töltött a szoba. Sajnos akkor nyert, de csak azért mert hibáztam az utcsó körben és így megtudott előzni.
Nem adja ő olyan könnyen magát, de azért időnként meglehet verni. Akkor viszont nagyon bedurvul. Nem nagyon bírja elviselni a vereséget.Erdol: Köszike
JackShephard: Jól fontold meg.
-
JackShephard
tag
Igen a touringokba még be lehet férni szerintem, mert a reggeli ausztrálon is, meg a mostani USA-n is csak 6an mentünk pl. az én csoportomban. Nagyon megerőltetni nem kellett magam hálistennek egyiken sem. Köszi az invitálást a klánba Lacika, megnézem hamarosan a dolgot.
-
Ricco_hun
senior tag
Gondoltam, hogy ez van a háttérben, hogy megdorgálnak téged, ha nem csupa szép és jót mondasz róluk.
Szerintem meg azzal kölcsönzöl a mail-nek "dolgozott rajta" szagot, ha mindent úgy csináltál, ahogy le van írva. Nem tudom, milyen kis szöveget írkálhatsz te mellé, amikor csak arra van a "contest" cím, hogy leellenőrizzék, jól csináltál mindent.
Mod: "A negatív kritikát nem bírják elviselni, valamiért nem látják hogy valamit szarul csinálnak ." Na ez egy alapprobléma. Ezért írtam, hogy sokkal több lehetőség van a PT-ben, mint amennyit az önfejű és lehúzó aeria kihoz belőle. Mert gondolom amire az Invictus-os fiúk "parancsot kapnak", azt meg is csinálják, rajtuk nem múlna.
-
Ricco_hun
senior tag
Óóóó. Az aeria egy lehúzómester, nehogy már még mézes mázas levelet is írjak nekik. Szerinted elolvassák, ha te beleírsz valamit? Kétlem. Ez csak azért van, hogy leellenőrizzék, biztosan betetted aláírásba valamelyik képet. Más állásponton vagyunk, mondjuk ez érthető mert te GS vagy, véded őket. De nekem már azóta hogy elkezdtem játszani a PT-vel nem szimpatikus, hogy fizetni kell a licenszelt kocsikért, vagyis inkább az hogy ilyen kicsit eldeformált fantázia autókat raknak bele. Pedig annyi lehetőség rejlik a PT-ben.
-
Creative997
őstag
szakítok rád időt, habár összesen a sajátommal meg még 1el tudok jönni. :S
Ali, jó pár kombó logikus. Például nézd meg a listán: ha 3asával szeded az a legegyszerűbb. De a nitro-gumi-nitró-gumi ill ?-iránytű-?-iránytű sem nehéz és még sokat is ad, de kevés van belőle. Amiket érdemes megtanulni: alulról a 3., 4., 5. azok is logikusak ill szimmetrikusak. Nagyjából ezt az 5 kombót szoktam csak szedni és igaz ha a rankingsot megnézed, nem én vagyok az első a legtöbb kombinációgyűjtésben, de a végösszegben messze az élen végzek.
Egyébként mudon és serpentinen érdemes, ott van a legtöbb item. -
ALI_G
veterán
-
JackShephard
tag
Mi is most néztük Mérivel, ez van amit mondasz. A patch elötti rögzítések működnek, viszont a mostani mentésektől kifagy, nem játssza le. Felvettem rövidebbet, azt sem, tehát nem hosszúság függő. Megtenné valaki hogy jelenti a bugot ezeknek a kedves parasztoknak?
Van a fórumon egy patch bug bejelentő topic.
Aztán valamikor majd, ha jó lesz a replay, akkor megint rendezünk egy olyat mint ma. Ez volt a főpróba ezek szerint. -
JackShephard
tag
Az kár ha már volt, de akkor is megcsinálom. Nekem egy zenéről jutott eszembe az egész sztori. Akkor ha minden igaz fél10 körül lenne. Paja, Crea, bome, b00st3r, Mariann és én. Ha valakinek van kedve jöhet még. Nem kell túlspirázni nagyon, megállunk valahol, mintha csak traccsolnánk, Paja meg bedriftel a sarkon a szirénával, erre mi mint az állat elkezdünk menekülni. Onnan már teljesen ahogy sikerül, nincs koreográfia. Én WRX-el jövök valószínűleg. Lehet majd kellene olyan is hogy csak megálljatok valahol egyesével, hogy az autókról legyen úgy felvétel, hogy nincs mellette másik autó. De legfeljebb csinálunk több futást, azt majd válogatok utána belőlük. Ha lehet a ph csatornába legyetek benne és akkor ott megtalálok mindenkit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest