Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Phoenixel elég jól tartottam magam pannához képest. RXel meg párat tuti elvernék, de akkor is... a Panama olyan lett mint a kezdő autók, mindenkinek van... Én csak azért se vettem, inkább a tőzicsirek...sokkal élvezetessebb ezt terelni kiliccsel előre a kanyarban, mert másképbb ezzel nem lehet
, mint a legjobb köridőket hajkurászni a leggyorsabb autóval.
A panny vásárlás elég birkahatásúnak tűnik nekem most így hirtelen megjelenés után. -
Stig20
tag
De úgy meg nincs élvezet a játékban ha csak 3 autód van.
Majd elügyeskedek a 9 szekérrel.
Egyébként már mentem panamák ellen Harpoonnal, és hát elég gyorsak.
A Phoenix meg tetszik, de nem tűnik túl gyorsnak, Stallionnal le lehet verni könnyen pedig beruháztam volna egyre.
Egyébként már Gamepaddal nyomom, úgyhogy remélem nem lesznek fura irányítási problémák. -
Shad0w
senior tag
Egy valós életből (real life) származó videót kell csinálnod magadról, amiben elmondod, hogy miért is szereted az Aeriagames-t és közben arra buzdítod a népet, hogy csatlakozzanak ehez a 2 milliós közösséghez. A videóban benne kell lennie az Aeriagames linknek vagy elkell mondanod. Asszem ennyi, de majd az angolul tudók megmondják ha tévedek.
Szerk.: Most nézem a postodat. Elkúrtad. A képen annak is látszódnia kell, hogy tényleg barátok vagytok/vagyunk. A freinds listát is mellé kell vágni vagy sztm azis elég ha egy külön képen beteszed a post-ba.
-
erdol
senior tag
Hát igen jó lenne ha a magas ratingos indulhatna előlről a gyenge meg hátulról.Még mindig semmi értelme figyelni erre akkor meg minek van?Miért sorsol a versenyeken nem a pénzfeldobás dönt az indulási sorrendről!!!!A hétvégén 4 TA-t mentem összesen az ismert hülyeségek miatt,szerencsém volt nem találkoztam idiótákkal csak az utolsóban,az meg csak 5 körös volt,a többi 30.
Én is észrevettem már hogy többször ad panaltyt nekem olyan esetben amikor belerohanok egy tömegkarambolba aki persze okozta annak nem.Most már rajnál az egyik kezem a R gombon ahogy karambol van már nyomom is kevesebbet vesztek vele mint egy büntetéssel.Így még van esélyen felzárkózni.Viszlát:szerencsére több olyan is van akivel lehet draftolni a hétvégén egy sráccal sikerült két 30 köröst menni egyszer én nyertem utána övé volt a pálma,megosztoztunk.A harmadikban is együtt mentünk volna de a rajtnál penaltyt kapott.
-
mazda626
addikt
A hétvégén nyomtam vagy 6db 30 körös TA-t, sokszor futottam össze faszokkal, jelentettek is, hülye köcsögölt és még nekik állt feljebb.
Párat meg is nyertem. A lényeg, hogy jó volt. Van 200k RP-m. Sosem volt még ennyim.
Gyűjtögetem szerdáig, Panama + Phoenix jól jön majd. Még maradt 3 dupla rp iteme is, jövö héten megint beüzemelem, elvégre nem mindegy, hogy 120% vagy 220%.
-
mazda626
addikt
Ugyanannyi, mint 5-ösben. Az a taktikám, ha van draftpartner végig 6-osban tolom és megvan a 10 kör, ha magamban megyek, úgy végig 5-ösben szigorúan a legbelső íven, köridő 1:02-03 között fél tankkal, üresen 1:02. Proban végig 6, megvan a 10 kör, de annál nem lehet tankolásokkal behozni a lemaradást.
Pisti: 1-esbe a verda, kis gázfröccs elfordított kormánynál, majd megint gázfröccs, be kettesbe, teli gáz -> megvolt a 180 fok és már a pályán is vagyok. Ezt szoktam csinálni ha gond van.
-
pisti
őstag
Kilencnek meg kéne lennie, de többet vesztesz így mintha mennél 8-at ötösben. Legalább egy másodperccel lassabb 6-osban egy kör, szóval nem éri meg.
mazda: Szerintem meg pont, hogy nehézkesen indul meg a járgány hátulja, mintha kipörgésgátló fogná. A kikapcsolását olyan szitukra javasoltam, mikor nem akarsz rescue-t nyomni (pl. PIT-ben), viszont gyorsan kéne tenni egy 180 fokos fordulatot az autóval.
Az F1 es járgányokban is volt erre külön ki/be kapcsoló, persze idén már nincs, merthogy kipörgésgátló sincs. -
pisti
őstag
Miből gondolod, hogy a Corvettet "csak" annyi lesz maxra tuningolni mint az RX-7-t?
Merhogy szerintem nyugodtan számolhatsz úgy kb. 1 milla RP-vel is.
Mire kimaxolod meg jön mondjuk a Cadillac Cien, ami (saccperkb.) nyócas kategória lesz, arra meg költhetsz még sokkal többet. -
erdol
senior tag
-
pisti
őstag
Én eddig nem találkoztam ezzel a nem találok rá játékost problémával. Akinek van megfelelő járgánya az általában jön route 2-re, a többség már tudja, hogy ez az új jólfizetős pálya.
A rang unlockolós dolog pedig pont azért van, hogy mindig legyen új tartalom amiért is érdemes fejlődni, egyebek mellett. -
Shad0w
senior tag
Macig, asszem te analóg joy-al játszol énmeg billentyűzettel. Kérdés?
Előző hozzászólásomból kiis felejtettem: 6-7 ezer XP hiányzik az A-I szinthez, de valójában több hét (hónap), mert invictusék elkúrták az application form-ot is és nemlehet venni (ill. lehet, csak licence tesztnél nemjelzi ki, hogy van. Nem próbáltam, csak elolvastam a figyelmeztetést róla)...
Azon gondolkodtam, hogy nemkéne-e az egész játékot újra írni? Nem tűnik fel nekik, hogy szar a koncepció? Eddig egy olyan frissítés nemvolt amivel nemkúrtak volna el vmit. Nemis tudom ki linkelte a képeket vmi régi játékból, hogy ugyanolyanok a kocsik. Nekem úgy tűnik, hogy invictusék ugyanazt toldozgatják, foltozgatják és hát ez az eredménye. -
pisti
őstag
Szerintem a billentyűzetes kormányzás bugról van szó.
Az pedig nagyon is valós sajnos, én is tapasztalom minden 2. versenyen kb.
Teszteltük is ezt VLAIT-tal, azt mondta van elég infója, hogy tudja jelenteni ezt a problémát, remélem a következő patch-nél jön a javítás erre. -
mazda626
addikt
Erről régebben még offline magazinban olvastam cikket. Holnap írj rám és beszkennelem. Muszáj nekik eltorzítani a kocsit, elvileg az is változtatás, hogyha pl eltűnteted a jelvényt, de az attól még mittomén BMW marad. Hosszasan volt ecsetelve, de a lényeg, hogy a gyártók nyernék a pert a "kis semmi" fejlesztőcég ellen.
PepeDon: Hamarosan kiderül.
Figyeltétek? Bezárták Aeria fórumon a content teaser topikot, mert állandóan nyaggatták őket.
-
PaJa1
őstag
Amint láttátok a képeken is másként néz ki a két autó, szerintem a panama 1 ormótlan krumpli
(eddig ez a legnagyobb különbség) Nem tudom a teljesítményük mennyiben fog majd különbözni ha szabadon engedik őket, ezért inkább nem mondok semmit.
Kisvárdainak is írtam, nem fog az aeria dobálózni az APkkal, nincs bevétel, nincs fejlesztés... Régebben volt a meghívós esemény, szépen lassan csordogálnak ki azért is az APk (2 ember osztogathatja...). Most minek akarsz behívni még embereket ha ezt a játékosmennyiséget is csak nehezen kezeli a szerver?! Ami remélhetőleg hamarosan javítva lesz, valószínű megvan a szűk kersztmetszet a netkódban
Ja és szerintem elég sok embernek, nem csak innen a phról, van APja, szépen lassan össze lehet gyűjteni 1 új autóra valót.Nesztek
Fasza profilos verseny nehogymá panaszkodjatok
-
vizibal
tag
Nekem a versenyt követő hétfőre ígérték a kocsit, de valami gond volt az azonosítómmal (valószínűleg az ékezet az in-game nevemben
), úgyhogy némi levelezés után végül csütörtökön kaptam 100k RP-t.
Még mindig erősen gondolkodom rajta, hogy TA-Pro-ra költsem-e, esetleg megvárjam az Intimidatort néhány órányi toplista-helyezés reményében? Vagy várjak az Xfire eredményhirdetésére, hátha tudok venni Corvette-et, és annak a tuningjára költsek?MaciG, szerintem írj egy privit az event rendezőjének.
-
pisti
őstag
Szerintem meg ez egy játék és az a célja, hogy szórakoztasson. Lehet először még jót röhögtem énis egy ilyenen, de azóta csak bosszúságot okoz. Ez pedig egy játékban kerülendő amennyire csak lehet.
Egyébként is van elég tömegakarambol az elején a szerencsétlenek miatt (ami meg mondjuk nem túl realisztikus ha már itt tartunk), minek ezt még tovább fokozni?
Másrészt épp ezért jobb a repülő rajta mint az állórajt, gyakorlatban olyan hogy valaki nem tud elkezdeni kigyorsítani a felvezető kör után szerintem igen-igen ritka, még ha elő is fordul, akkor is a sofőr észreveszi a problémát és lehúzódik.
-
-
Plokijuma
aktív tag
Félek, hogy nem kerül el a CTD engem, elég rég volt már ...
Remélem a játéknak a verseny alatt nem fog a Windows asztala hiányozni.Persze valós versenyzésben vannak műszaki hibák, na de ennyi? 4-5 CTF-enként kaptam CTD-t.
Paja: nem muszáj sietned
legalábbis miattam nem kell, nem leszek valami nagy durranás... az egyetlen nagy durranás az az lesz, mikor telibe kapom a kerítést...
-
Plokijuma
aktív tag
Azt neked kell érezned. Nyilván nem teljesen ugyanolyan a vezetési stílusunk, így lehet, hogy különböző beállításokkal érnénk el a saját legjobb időnket. (én pl. mindig enyhén túlkormányzottra szoktam beállítani a kocsiaim, de ez náha pályafüggő is!)
Tehát az én beállításaim nem feltétlen lennének tökéletesek nálad. Balanszokat megvétel nélkül is tudod tesztelni a shopban. -
Plokijuma
aktív tag
A PT hivatalos weboldalán nézd meg a profilod (először lépj be
Inboxba vannak az infók.
3 futam lesz, de nem hinném, hogy mind egy időpontban van. Az én futamom (3-as) CET 11:00-kor kezdődik.
Szóval mindenki lesse meg az inboxát, mert nem egyszerre van a 3 futam.
A pálya/futam beosztást itt láthatjátok
(valamiért a kép most nem elérhető, 2 perce még jó volt, mindegy a linket azért itt hagyom, hátha megjavul majd)Stig: Corvette nem azonos futamban fog veled indulni
B-roadot nagyon nem szeretem, lehet azért, mert régen mikor kevés pálya volt szinte mindenki csak ezen volt hajlandó menni, mert csak ez adott jó RP/XP-t kb. 2-3 hónapja nem láttam a pályát, de gondolom nem sokat változott. Kiváncsi vagyok mire leszek képes rajta. (remélem mindenkit elkerül a CTD) -
mazda626
addikt
Szerintem teljesen reális az a besorolás!
Igaz, hogy muscle car, meg pár száz paci lakozik benne, de az még nem jelenti azt, hogy írtó gyorsan kell mennie. Kamaz is bivaly erős, mégsem gyors. Tény, hogy dragra jó lenne, meg némi driftre, igazi bálna, ami megy is.
Nem tudom figyeltétek-e, szitne az összes régi amcsi kocsit, ha kerékfüstölésre bírják, csak az egyik kerék pörög, másik áll. -
Plokijuma
aktív tag
Az se megoldás. Belép valaki, látja, hogy ott egy Harpoon rögtön le is lép.
Ez ellen is jó lenne, ha a szobában helyet foglaló kocsik erősségének kijelzése a lobbyban, mert akkor az általam kreált szobákba nem tévednének be olyanok, akik biztos nem akarnak Harpoon ellen menni.Ha elegem van a kickekből kénytelen vagyok átváltani a quadrora...
-
Plokijuma
aktív tag
Szívesen, remélem nem akarjátok megnehezíteni majd a dolgom cserébe
Paja:
Szerintem az emberek többsége nem nagyon örül, ha GS is versenyez köztük. (talán félnek, hogy különleges elbánásban részesülhet) Szóval ha engednek versenyezni, ne számíts nagy üdvrivalgásraPersze a túloldalon ott van az, hogy GS legyőzése nagyobb öröm lehet egyes játékosknak, mint egy sima mezei player legyőzése.
-
Plokijuma
aktív tag
ezért írtam pre-qualit (előkvalifikáció)
Pl. egy adott pályán (adott megkötések mellett, (ha van)) a legjobb 40 idővel rendelkező player jutna be (screenshotot berakni a fórumba és kész)e=mc²
Érdekes... Tegnap úgy volt, hogy kezdetben mindig pass-osak voltak a szobák (azért, hogy a GSek biztos betudjanak lépni) és aztán vették le a pass-t minden alkalommal.Nálam többször volt olyan, hogy még passos nálam volt a szoba, de már chatben mások sírtak, hogy már tele van. Utána nekem is rögtön telit mutatott pár másodperc késéssel... (ez egy kis időparadoxon: honnan tudták a jövőt?
) Valószínűleg a kliensem rendszeresen később kapta meg az információt a szobák állapotáról.
Egyébként BP-től 0 km-re vagyok 100mbit körüli nettel
-
Plokijuma
aktív tag
Nem hinném...
Februárban telepítettem újra !2,5-3 év után! win xp-t, nem volt lassú, semmi gond nem volt vele, csak a PT CTD-je miatt csináltam egy teljes rendszer reinstallt... felesleges volt....Inkább az újabb VGA driverekre lehet allergiás a PT.
Egyiket szereti, másikat nem. De VGA drivert nincs kedvem downgradelni emiatt, mert azt biztosan nem szereti a windows. -
-
kisvardai
tag
én elvesztettem a fonalat valaki mondja el hogy mi hogy van:????AP szerzési lehetőség már nem tud vaéaki mert a 10 e-mail-os-at megcsináltam!!!!
ja és mi ez az ötlet bedobos vagy micsoda:????nem értem!!!ez Ap-t lehet szerezni vele:?
mert akkor mondjátok el és találok ki valamit és kész!!!nem tudja vaélaki hogy mikor kapom meg a 400 Ap-t a levelezős izéért:??10 e-mail-os:? -
Dr. Romano
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- HP ProBook 6570b notebook (i3-3120M - 8GB - 500GB HDD)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Új FULL HD webkamera + Számla
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest