Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
Én pl. sokszor játszom azért egy mapon ,mert az sok rp-t ad, megmondom mért. Kicsit több ,mint 1 hete van egy full tuningos stallionom, és eddig nem találtam olyan játékost aki el tudott volna verni úgy hogy ő is stallionnal van és nem valami vadállat RX-7 (ego off
) és mivel tovább már nem tudom tuninglni, ezért úgy döntöttem kipróbálom magam ,mit tudok ha lesz egy full-os chorvettem pl. , és ott már akkor majd ha evernek az nem azért lesz, mert a másik jobb autóval ment, hanem azért mert szimplán jobban vezet, de mint tudjuk egy fullos chorvetthez (vagy panamához) legalább 700K RP kell majd és azt össze is kell szedni valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és mivel tovább már nem tudom tuninglni, ezért úgy döntöttem kipróbálom magam ,mit tudok ha lesz egy full-os chorvettem pl. , és ott már akkor majd ha evernek az nem azért lesz, mert a másik jobb autóval ment, hanem azért mert szimplán jobban vezet, de mint tudjuk egy fullos chorvetthez (vagy panamához) legalább 700K RP kell majd és azt össze is kell szedni valahogy.