- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABnormal
őstag
válasz
UnConnecteD #426 üzenetére
1.01:695
-
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #409 üzenetére
Pezsgőzéskor pontosan mit kell csinálni hogy bónuszt kapjak?
-
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #365 üzenetére
Az azért durva, hogy full tuninggal is utolérnek
Hát nem tudom a patch előtt tényleg érződött rendesen a tuning, de az én Wizzem most kb majdnem full tuninggal úgy megy mint anno kezdő (stock) koromban.Érdekes ez a patch: tartalmaz sok pozitív dolgot, de legalább ugyanannyi negatívot is.
-
Benedicht
tag
válasz
UnConnecteD #346 üzenetére
Nem vagyok otthon kormanyokban, de ugy remlik a logitech kormanyok nem tul olcsok(lehet tevedek), es nem akarok befurodni egy esetleg dragabb kormannyal, ha kiderul, hogy rosszabbul tudok vele vezetni...
De koszi, meg utannanezek. (Hirtelen otlet volt, meg nem neztem meg egyetlen arlistat sem.
-
mazda626
addikt
válasz
UnConnecteD #338 üzenetére
Nekem még 1-es és 3-as tuning között van az autó, bodykit 2-es. Pénzt meg minidg elszarom.
-
Benedicht
tag
válasz
UnConnecteD #330 üzenetére
Eltudom kepzelni.
Itt van egy tablazat, hogy hogyan viszonyulnak egymashoz a kocsik. Ami mostmar aktualis is mert bevannak hangolva a kocsik.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #291 üzenetére
Én azt a szintezést már nem is nézem (rohadt nehéz megtartani a szintet).
Egyszer egy napig voltam skilled, aztán visszaestem.... nem is idegesítem azon magam -
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #284 üzenetére
Jaja, idáig nekem ezt még nem adta be csak képeken láttam.
Majd valaki mondja már el légyszi, hogy itt mit és hogyan kell csinálniÉrdemes a háttérben lévő logókat is figyelni... később lesz pl. Subaru is a játékban vajon?
-
Plutor
aktív tag
válasz
UnConnecteD #258 üzenetére
igy van. már csak az nincs meg.
most kocsira gyüjtök. -
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #258 üzenetére
Jah értem....
Egyébként nagyon dúrván néz ki a verdád!!
Ez az un. extreme vinly menüben volt? -
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #245 üzenetére
Meglesz!
Azonban van egy kis gond vele:
Pont most lehetne menni vizsgázni, de egyszerűen nem jön be a menü (tehát ha a licenszre kattintok csak a háttérben lévő kocsit mutatja, de a Practice vagy a GO feliratok nincsenek ottKésőbb még megnézem, de szeritem ez valami bug (remélem csak nálam).
Ja és bocsi hogy nem válaszoltam arra amit írtál még délután játék közben, de akkor nem én játszottam hanem épp unokaöcsém szerzett nekem pár RP-t
-
Plutor
aktív tag
válasz
UnConnecteD #211 üzenetére
kilépés gondom még nem volt.
a hang a thunder alatt megjött -
mazda626
addikt
válasz
UnConnecteD #211 üzenetére
Aha, előfödul. Én még D2-es vagyok.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #200 üzenetére
Áh... sehol nem vagyok...
Ha egy szoba csupa F-es esetleg D-s szintű taggal van tele, akkor még tudok nyerni, de egy C, B, A (na nem a bolt
) akkor már megáll a tudomány
Egyénként ti is nagyon jól nyomjátok! Te is Wandal az előző Thunderen simán előttem lehettél volna, ha nem kapod be azt a penaltyt
-
válasz
UnConnecteD #170 üzenetére
Reméljük akkor az még jópár nap múlva lesz. Bár a Cs jogsi már egy kicsit nehéznek tűnik
-
Plutor
aktív tag
válasz
UnConnecteD #137 üzenetére
sztem meg engem löktek ki.
ráadásul 2x be kellett mennem a boxba,mert elsöre nem törölte az áthajtásos büntit. -
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #130 üzenetére
Tudom hogy qrva nehéz ez a rész, de egyszer csak összejön... Addig ne kezd el, élesben amíg legalább előtte 2-szer 3-szor zsinórban végig nem mentél a gyakorláson sikerrel.
Nekem így sikerült, mondom az 5. után (itt jó kis pénzt elvertem erre
)
-
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #96 üzenetére
A C-s jogsival én rengeteget szenvedtem, az a Corolla úgy csúszik benne mint az állat.
Kb 5 ApForm-ot kellett vegyek mire sikerült megcsináljam. -
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #79 üzenetére
Erről még nem hallottam, kösz az infót meglesem
(sajna a link valamiért nem jön be, de később megpróbálom megint)
-
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #25 üzenetére
Hehe! Én is CI-es vagyok 16ezer valahány RP-vel, de most tervezek egy kis tuningot a Myato Wizz-emre
Egyébként D-ről C-re feljogosító tesztpálya szerintem brutál nehéz volt. Az autó amit arra adott nagyon csúszott össze-vissza.
Nekem 4-szer kellett vegyek "App. formot" mire meg tudtam csinálni, jó sok pénzem bánta
-
4d
aktív tag
válasz
UnConnecteD #18 üzenetére
Hányas szintű vagy? Gyanítom h az esteken való részvételhez magasabb szint kell. Most updatel, kiváncsian várom a változtatásokat!
-
4d
aktív tag
válasz
UnConnecteD #13 üzenetére
Köszi a gyors segítséget! Már meg is vettem!!
Az ap zavart be, már kezdem érteni, választható h ap-vel vagy xp-vel fizetsz. A billentyűzetről még annyit h én az elején a billel nagyon béna voltam, de lehet h csak meg kellett volna szokni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest