- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dr. Romano #744 üzenetére
Nem is figyeltem még, mikor jelöltél be? Mondjuk most pont nem vagyok otthon, a tesóméknál vagyok. Leszedem ide is a játékot, megnézem hogy megy a Sempron 2600+ és 6600GT konfigon
Itt elég gyors a net, 20 perc alatt lent van az alap.
-
Dirtyz
őstag
válasz
Dr. Romano #735 üzenetére
Pszt, ne mond el senkinek: a kedvenc természetfilmemet néztem, és a winplayerben letoltam a hangot, nehogy a szomszéd meghallja a föszereplőnő sikoltozását...
-
törölt tag
válasz
Dr. Romano #725 üzenetére
Nekem is ugyanígy van beállítva, minden plafon, kivétel zaj. Ráadásul az éjszakai tokyo pályákon mégjobban előjön ez, ahol max egy NFSU2 szintű a garfika, az pedig egy 6600GT-vel is csúcsmaxban fut és egymagos procival. Én is a hálózatra gondoltam először. Katából most 7.10-em van, de megpróbálom az újakat de szerintem tuti nem drivergáz.
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Dr. Romano #688 üzenetére
kurvara nem veszek eszre kulonbseget, sot, azt mondtak nagyokosok, hogy karbon tetovel konnyebben torik a kocsi ....
-
Benedicht
tag
válasz
Dr. Romano #695 üzenetére
Hogyhogy?
Nekem olyan jutott eszembe, hogy pl. egy koszos busz oldalara(vagy barmilyen koszos reszere) beleirni a PT webcimet. Csinalni egy kepet rola, es felrakni a forumba.
De nem hiszem, hogy megcsinalom, ugyhogy ha valaki talal egy koszos/havas kocsit, hajra. -
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #656 üzenetére
Értem, párszor (majdnem egész este
) fölnézek PT-zni.
-
törölt tag
válasz
Dr. Romano #644 üzenetére
Miért, milyen bug van?
-
törölt tag
válasz
Dr. Romano #640 üzenetére
Szerintem a szögletes zárójel az jobb...
-
törölt tag
válasz
Dr. Romano #635 üzenetére
jaja
Ezt a tankolásos dolgot benéztem, szal szélárnyék nélkül is lehet 2 tankolással 30kört futni, csak akkor az utolsó kör fele/harmada gurulás lesz...be lehet gurulni a pit-be, de azért az gurulás.
Szal vmiért 30kört négytankolásosnak néztem, pedig alapból 3 tankolás, így kigurulva meg 2 tankolás. ..és úgy van ahogy mondod, ha van kivel 'szelezni' akkor simán be lehet gurulni 2 tankolással. -
törölt tag
válasz
Dr. Romano #613 üzenetére
Én összeálltam egy arccal vonatozni, meghúzattam magam szélárnyékban, aztán hagytam jönni az én szelemben, majd megint meghúzattam magam.
Én lettem az első, ő a második.Sztem így többet lehet nyerni, mint spórolással,...csak tudjon vezetni a partner.
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Dr. Romano #598 üzenetére
mindig az aktualis szinten levo maximum upgrade van rajta. Most tulajdonkeppen, mindenbol Level III . Majd A II-tol lehet legkozelebb majd feljeszteni rajta, az meg kb 120k XP mulva lesz. Nekem nagyon tetszik, mert ez inkabb USA muscle car-okhoz hasonlit, mint pl. Ford Mustang, vagy Hemi Cuda, en ezeket jobban szeretem, mint a lapos sport kocsikat, mint pl. Ferrari, vagy ilyesmi. Iranyitast szokni kell, meg jelentos tuninggal sem mindig arra megy, mint amerre Te szeretned, neha onallo eletet el, amikor pl. MUD - Semi pro palyan, szinte MINDEN kanyarban elindul a hatulja valamerre, de nekem ez igy tetszik. Most azon kiserletezgetek, hogy ugy be tudjam allitani az iranyitast a Balance-okkal, mint pl. a NFS MW-ben volt. Nekem az volt a tokeletes iranyitas autos programokhoz. Amikor jott egy szuk, eles kanyar, akkor motorfek, utana kezifek, es nyomtam az iranygombot, es szepen beallt a kocsi a kanyar iranyaba. Itt most meg nem akar beallni, ez pedig nagyon jol jonne olyan palyan, ahol rengeteg a sok, szuk kanyar ( pl. San Francisco Marina)
Jo kocsi, de egy jobb RX7-tel szemben nincsen eselye, neha A II-es Stallion-ok is lehagynak igencsak, foleg teli hatizsakkal. De CTF-ben verhetetlen, ott akarmilyen A-5000-es Sonora-t is siman megverem ezzel, bar ez lehet, hogy nem csak a kocsi erdeme
( arc mode ON )
Szoval nem ertem, hogy a beginnerek, miert harpoon-osokkal nem szeretnek jatszani, amikor RX7, vagy MR2 -t hasznalok sokkal jobban lehagyjak oket
-
Geli
senior tag
válasz
Dr. Romano #593 üzenetére
a hivatalos oldalról szedtem le....
végre sikerült frissitenie magat -
dante3
addikt
válasz
Dr. Romano #587 üzenetére
Ez most megint 1600RP-be fog kerülni!
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
Dr. Romano #578 üzenetére
már megint elvertem az RP-met XD
rohadt miyatoba ölök mindent, aztán ma még nem is mentem vele szerintem =DDD -
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #558 üzenetére
Jaja.
Valamelyik részben volt bicajozó kisgyerek is.
Nektek mikortól engedte a játék megvenni a 4-es cuccokat? Bodykitre és váltóra azt írja, hogy kevés az XP-m hozzá, pedig C-III-as vagyok.
-
Agostino
addikt
válasz
Dr. Romano #552 üzenetére
Üdv.
Hmm, akárhogyis számomra viszont tény, de nem akarok flémet, ez csak az én szubjektív meglátásom, akinek bejön a PS annak kívánom, hogy sok kellemes órát töltsön el vele, számomra csalódás volt. Na jó, zárjuk ezt le. : )
A nicknevem LumberJacK, peros Kawana, kemény 1007 pontom van, meg 319 RP-m. : )))))) Tegnap késő este leültem egy futamra, de full ismeretlen pálya volt, köpni-nyelni nem tudtam merre menjek, viszont a hangulat az nagyon tetszett. : )
-
csige791
tag
válasz
Dr. Romano #553 üzenetére
ettől a cfosspeedtől nem fagy le mikor kijövök egy room-ból, legalábis ma 5-ből 5x sikerült.
más: hogy tudok clan nevet megadni? ahoz is kell venni olyan névváltpztatos szart ?
-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #540 üzenetére
Az egy dolog hogy lagzott, Ti előre mentetek, én lemaradtam vele. Mikor előztem volna kifele rámhúzta a kormányt. Negyedjére kaptam is a büntit. Ekkorát nem laggol, hogy hirtelen oldalba bök.
De jaja, jót hülyültünk.
-
LACyCA
csendes tag
válasz
Dr. Romano #539 üzenetére
Köszi, az van.Na jóéjt.A névre találjatok ki vmi.hangzatosat.
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
Dr. Romano #544 üzenetére
énis átírom =)
majd ha lesz pár RP-m akkor átírom, mer most vettem 4. szintű szarokat =)jaés örömbódottá
kiemelt lett a PT-s cikk -
ABnormal
őstag
válasz
Dr. Romano #539 üzenetére
cfosspeed akkor kell ha routered van egyébként a sima cfos kell
-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #529 üzenetére
Gabi90MR vagyok nickmódosítás után, de akármikor megváltoztathatom, lehet egységes klánszerű nevünk is, csak szóljatok, mert akkor meghagyok 1600RP-t rá.
Makaveli: Készítőktől.
-
csige791
tag
válasz
Dr. Romano #512 üzenetére
néha leirhatná valaki magyarul hogy épp milyen eventek vannak, nem mindenki tud eléggé angolul.
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
Dr. Romano #510 üzenetére
nincs mit, csak írjatok olyanról amiket megkéne mindenképp említenem (a lentebb írtakon kívűl)
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
Dr. Romano #506 üzenetére
majd összedobok egy cikket valami normálisabb kivitelben akkor az este felé amiben leírok mindent... =)
ötleteket még hogy miket kéne megemlítenem a cikkben a szinteken, vásárláson és fejlődésen kívűl akár itt, akár privátban várom =)
-
Benedicht
tag
válasz
Dr. Romano #497 üzenetére
En Benedicht neven vagyok fent.
Az elso hsz.-ba pedig lehetne irni egy kisebb faq-t.
Peldaul a boltban az AP/RP dolog nem tul egyertelmu eloszor.
Lehetne egy link ide, ahol meglehet nezni, hogy a kocsik hogyan viszonyulnak egymashoz.
Meg lehetne emliteni, hogy F-V-rol E-I-re mit kell venni(Application Form), es melyik menuben lehet megcsinalni(Licence Test). Eloszor gyakorolni kell, aztan ha mar 99%-ban sikerul, akkor erdemes elesben csinalni. Es megemlitve, hogy minden betuvaltaskor tesztet kell csinalni(FV->EI. EV->DI, DV->CI, CV->BI, stb). Addig nem tud XP-t szerezni, amig meg nem csinalta a tesztet(de minden mast tud gyujteni - rating, RP).
Akkor lehetne meg azt, hogy ha elsore nehany verseny nem sikerult tul jol, ne szivja mellre. Nem egy NFS, meg kell tanulni vezetni a kocsikat. Ra kell erezni.
Azt nem igen irnam bele, hogy melyik kocsit erdemes valasztani megvenni, mert szerintem ez emberenkent igencsak valtozo.
A rating nem szamit be sehova, ha van sok az nem gond, ha nincs az se baj.
Link a hivatalos forumra.Hmm. Hirtelen ennyi. Szoval olyan dolgokat kellen, ami egy kezdonek segithet. Szerintem.
-
csige791
tag
válasz
Dr. Romano #499 üzenetére
Sziasztok!
Én ASR csige791 néven játszok.
-
pisti
őstag
válasz
Dr. Romano #497 üzenetére
Na most had legyek lusta kicsit, nincs kedvem ezután kutatni.
Írni kinek lehet a betas tapasztalatokról?
Úgyértem a készítők közül.Egyébként meglesz a próba a többi móddal is, idővel. Egyelőre nagyon tetszik a sima versenyzés is, majd ha kicsit ráunok.
-
pisti
őstag
válasz
Dr. Romano #472 üzenetére
pesta007, ha jól emlékszem.
De én még csak az alapjárgányt terelgettem, azzal is rendesen meg kell küzdeni billentyűvel. Meg kéne vizsgáznom egyet, hogy átlépjek E osztályba végre.
-
pisti
őstag
válasz
Dr. Romano #463 üzenetére
Lehet akkor én értelmeztem félre a dolgot, de nekem úgy tűnt, hogy AP és RP kell szinte mindenhez. Ezek szerint AP vagy RP lenne ez a valóságban?
Ha igen akkor visszavonom amit írtam. -
LACyCA
csendes tag
válasz
Dr. Romano #454 üzenetére
LACyCA B.
-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #448 üzenetére
Onnan vettem észre, hogy full alap, mert Beginner volt a státusza és 1000 az XP-je, játékidő meg 6p. -
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #414 üzenetére
Köszi!
TA-ztunk, jött mögöttem egy srác, szívta magát, de sohasem előzött meg. 6 körön keresztül elviseltem, utána hirtelen satuztam egyet, ő meg belém.Írta is, hogy dick. Lehet igaza van, de nagyon idegesítő egyfolytában azt a monoton zúgást hallgatni mögöttem, meg meg sem akar előzni.
-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #411 üzenetére
Egeret le-fel mozgatni, mint a hülyegyerek. Sokadjára esett le mit is kell csinálni.
-
t1
veterán
válasz
Dr. Romano #393 üzenetére
Nah full beállítás 8600GTvel...
Nick: KallerNo.1
Most felfejlödtem egy szintet
ZSÍÍÍÍÍÍÍR -
ABnormal
őstag
válasz
Dr. Romano #386 üzenetére
384-es hsz-omban leírtam a lényeget...most megint volt egy érdekes..B-2-es tag elvert,mivel jóval jobb kocsija volt...na,ugysem találjátok ki : MINUSZ a rating...
ez a pontozási módszer egy nagy xar.
a patch előtt nem volt feltűnő,mert akkor még nyerni is tudtam...,de most? a sima mezei kocsival leelőznek,minusz rating,ha megverem akkor is minusz rating,ha jön egy jobb kocsi és elver akkor is minusz rating...hát a f...m kivan ezzel... -
t1
veterán
válasz
Dr. Romano #386 üzenetére
5000000 évig csinálja ezt a frissítést megőrülök bazzzz
-
ABnormal
őstag
válasz
Dr. Romano #372 üzenetére
full tuning miyatomat (na,jo nincs meg a 4-es bodykit) simán otthagyják a gyengébb kocsik...tudom:vezetői hiba...na,de mindíg?
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Dr. Romano #359 üzenetére
nekem egyaltalan nem tunt fel semmi valtozas a Rookie kocsi iranyitasaban, ugyanolyan, mint eddig, a tavolsagmero nekem is hianyzik
elkezdtek kirugdosni a harpoon miatt, ezert parszor visszavaltottam Corus-ra, mint mar irtam, mindent megvettem hozza, amit csak lehet. Megis, az angol palyan igencsak oda kellett vigyelnem, hogy egy E II-es corus-os srac meg ne elozzon, ez azert rohej, hogy ennyire szart sem er mar a tuning, sok RP elment hiaba.
-
Plutor
aktív tag
válasz
sztem is sokkal érzékenyebb az irányítás.
thunderen meg nagyon hiányzik a távolságmérés.ma 1 3-s magyar befutó volt
az egyik futamon.
de távolságmérő nélkül fogalmam se volt mennyire vannak tölem a többiek
valamint lassabb lett a kocsi.
eddig üres tank 0.57 sec körül,most meg örülök,ha 0.59 alá megyek -
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #362 üzenetére
TA-zok, a pénzből meg tuningolgatok.
-
mazda626
addikt
válasz
Sokat kellett azért gyakorlni a 60mp-ért.
Jaja, a távolságmérő nagyon hiányzik, az irányítás annyiból nehezebb szeirntem, hogyha kilöknek vége a versenynek, mert egy óra mire visszavergődsz a pályára.
-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #356 üzenetére
Jövök vissza én is játszani.
Patch előtt 60mp alatt lazán megvolt, most meg 73 is necces.
Sajnos még nem emhetek, jó pár XP-t be kell hozzá gyűjteni, de a practiceban megvolt.
-
Dirtyz
őstag
válasz
Dr. Romano #341 üzenetére
Nekem csak 30-40K-val mászik lefelé a patch...
Ha jól értelmezem az autók elvesznek? Ha igen, milyen kocsit érdemes venni?Hopsz, most néztem, 140-150 között hasít lefelé
-
Benedicht
tag
válasz
Dr. Romano #332 üzenetére
Hehe. En is nagyon sokat felidegesitettem magam rajta. Aztan pont akorul kezdtek el a dupla RP-t, en meg ugy gondoltam, hogy inkabb gyujtok RP-t amig lehet, minthogy az idomet gyakorlassal toltsem. Most meg gondoltam, hogy ha mar nincs dupla RP, csak meg kellene csinalni az a licence-t. Elso ket probalkozasnal falnak/bolyanak mentem nem is neztem az idot, harmadjara, meg nem kicsit meglepodtem, hogy valami ket masodperc kellett volna csak, hogy meglegyen, pedig nagyon benaztam(szokas szerint
).
Vegul cakkompakk gyakorlassal, mindennel egyutt megvolt kb. 10 perc alatt. -
Benedicht
tag
válasz
Dr. Romano #327 üzenetére
Van egy jopar aprosag amitol megjobb lett. Peldaul tetszik a teli evszakot kivalsztva a repulo helyett elhuzo mikulas.
Vagy peldaul a 62 masodperces C licence teszt helyett most 73 masodperc van(igy vegre nagynehezen sikerult megcsinalnom).
Tenyleg sokkal szebbek lettek a palyak, bejovos az megveheto unnepi festes is.
Es eddig nem lattam senkit veletlenszeru kilepesekre panaszkodni sem. -
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #322 üzenetére
Kipróbáltam a játékot az új patchcsel, mit ne mondja rabul ejtett!
Ilyen jól kinéző ingyene autós játékot még nem láttam!
Komolyan mondom, tényleg gyönyörű lett! A mosodás korrekt, mindenhol új textúra, új hang, az irányításon is javítottak, még jobb lett. Sokat optimalizáltak, 1260-ban nem megy az FPS-em 45 alá, idáig bizony egy-két helyen 12 volt.
Nálam minden OK, a nickválasztás is jó dolog, meg a karácsonyi menü, sajnos elszúrtam a nicket, így Gabi90MR vagyok, HUN-t ki kellett volna elé írni. Ennyi baj legyen csak!
Hajrá magyarok!
Jöttök játszani? -
UnConnecteD
senior tag
válasz
Dr. Romano #323 üzenetére
at lehet. sokkal konnyebb a B vizsga, mint a C volt. nagyon levettek a dolgokat. ugyanazzal a Corussal kb. 25 mp-cel tobb a koridom B-rally-n, mint eddig. a 205 mph max speed-es harpoon-om most 167 max
nincs mar dupla RP
-
ABnormal
őstag
válasz
Dr. Romano #319 üzenetére
akkor készülj...én már azt is fontolgatom,hogy törlöm...így nem sok értelme van...sok rp-t ráköltöttünk a kocsira és most egy kalap xar...ráadásul bejön 3 harpoonos a szobába mind b-1,a-i,elvernek és akkor még -29rating...fasza...
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Dr. Romano #313 üzenetére
mazda626: ez csak természetes!
-
Plutor
aktív tag
válasz
Dr. Romano #305 üzenetére
Sajnos én is ezt tapasztalom a TA-ban.
ma két versenyemet tették tönkre. -
Plutor
aktív tag
válasz
Dr. Romano #286 üzenetére
sajnos ismerem a tagot.
1 megoldás van,hogy amikor neked akar jönni nyomsz 1 satuféket
ha igy beléd jön akkor kap 1 büntit. -
ABnormal
őstag
válasz
Dr. Romano #277 üzenetére
jajj,Te kis Teeee,az a tegnapi dátummal volt...,de sebaj...ma is megyek...ugyis kidob a desktopra
-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #276 üzenetére
10 fele jövök.
-
Benedicht
tag
válasz
Dr. Romano #265 üzenetére
Nem tudni, hogy lesz-e uj kocsi, es az arcsokkentes mit es mennyire fog erinteni, de szerintem minden keppen vard meg a patch-et.
-
ABnormal
őstag
válasz
Dr. Romano #260 üzenetére
ingyen,neked is lehet...
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Dr. Romano #257 üzenetére
szerintem a 4-es bodykit-re gondolt, nekem is az hianyzik mar csak a corusra
-
Pubszon
veterán
válasz
Dr. Romano #243 üzenetére
Ugan az mint itt.
-
Benedicht
tag
válasz
Dr. Romano #246 üzenetére
Hivatalos forumon van rola szo(B es afolotti licence teszteket nem lehet megcsinalni). Ha minden igaz a heten vagy kovetkezon jon patch. Addig viszont nem tudod megcsinalni, es csak RP-t tudsz gyujteni.
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Dr. Romano #244 üzenetére
majd meselj, milyen a B jogsi, ugylatom, nemsoka ottleszel
-
ABnormal
őstag
válasz
Dr. Romano #234 üzenetére
ez még nem az éles volt,csak gyakorlás
...az idő miatt mutattam
-
Krissz22
senior tag
válasz
Dr. Romano #238 üzenetére
Pedig már uninstalláltam...
Tehát mikor a kerékvető közelében vagyok, szinte súrolom, vagy ha rámegyek, akkor a játék egy pillanatra beakad. Egyenesben is kanyarban is. Direkt kipróbáltam. Ugye itt két Application Form-ot is elbuktam, amit ugye RP-ért vettem az RP-t pedig versenyzéssel szereztem. Tehát itt se a "tudásomon" múlt, hogy nem sikerül, hanem rajtam kívülálló ok miatt.
Gyakorló módban is csinálja... -
Dirtyz
őstag
válasz
Dr. Romano #225 üzenetére
MR-2-t néztem ki...
-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #206 üzenetére
Köszi! Viszont!
Lenyomtam életem első TH 30 körös versenyét. Izgalmakban nem volt hiány. 2. lettem, a végén 9288RP-t kaptam, utána megcsináltam a C jogsit, előtte 3-at gyakoroltam, utána elsőre meglett a gold.
Ráadásul TA 30 körében a célegyenes előtt megfagyott netrádió, játék minden, na azt hittem szívbajt kapok, de szerencsére helyreállt, hát nem ilyenkor kezdődött a heti Norton program? -
UnConnecteD
senior tag
válasz
Dr. Romano #197 üzenetére
mar igy is tul gyors vagy
-
Krissz22
senior tag
válasz
Dr. Romano #174 üzenetére
Krissz néven vagyok....
Új autók között már van RX-7 -es. Igen jól néz ki, csak még nem tudom megvenni...
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Dr. Romano #165 üzenetére
meg most is
-
Dirtyz
őstag
válasz
Dr. Romano #150 üzenetére
Én is Wizz-el megyek, arra a nagy batárra meg vettem egy gumit, vissza lehet valahogy "vinni" a bótba?
-
4d
aktív tag
válasz
Dr. Romano #143 üzenetére
Tényleg nem kötözködésképpen de én pl nem használom a cset gombokat. Szerintem amúgy is tökre zavaró. A kötél idegeket pedig úgy értem, h ha kilöknek azt télleg nehéz benyelni..
-
ABnormal
őstag
válasz
Dr. Romano #139 üzenetére
ezzel mélységesen egyetértek,tiszta játékok legyenek,ne ilyen kilökdösős hülyeségek,igaz így is előfordulhat véletlenül egy-egy kilökés még a legjobbakkal is
de legyen pH-s szabály: ha valakit kilöksz véletlenül akkor megvárod,hogy eléd visszajöjjön...
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Dr. Romano #99 üzenetére
3nal jarok, es meg nincs meg
-
Dirtyz
őstag
válasz
Dr. Romano #122 üzenetére
Az F-V-el nem hiszem, hogy van ott keresnivalóm..
-
Dirtyz
őstag
válasz
Dr. Romano #108 üzenetére
Dirtyz a nickem és csak a Phobeus szerverre enged, ott meg senki ismerős...
-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #94 üzenetére
Én toltam egy párat.
Ma statisztikám, játékidő 4:48 összesen, ma 3:14 percet toltam egyfolytában szinte. -
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #73 üzenetére
Köszönöm a felvilágosítsát!
Tegyük fel, hogy megnyerem a hivatalos Eventet.A pént hogyan utalják, ha nincs PayPalom?
Küldik borítékban?
-
ABnormal
őstag
válasz
Dr. Romano #74 üzenetére
December 1, 2007
Start: 2007-12-01 21:00
End: 2007-12-01 22:00
Timezone: Etc/GMT-7Thunder Alley Live Event 12/01
When: (PST | 2 pm | 01/12 GMT 10pm | 02/12, AEDT 9am)
na,most már feladom
nem ez a kezdés időpontja?
-
ABnormal
őstag
válasz
Dr. Romano #71 üzenetére
nem
PST - Pacific Standard Time 2pm - náluk ekkor kezdődik (GMT -8)
GMT Greenwich Mean Time 10pm - nálunk meg ehhez adunk 1 órát (GMT +1)
Time in Australia 9am - ez meg akkor kell,ha már kiköltöztem ausztráliába...
ha nem jól mondom szóljatok!
tehát pst 2 pm + 9óra az este 11 nálunk.
-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #66 üzenetére
Jaja.
RSZA
A pontrendszert elmagyarázná valaki?Mi ez az RP, meg AP?
-
4d
aktív tag
válasz
Dr. Romano #65 üzenetére
a windowsban meg tudod nézni. dátum és idő beállítása - kihoz egy világtérképet és ott leolvasod. Greenwichi időhöz képest mi a +1-es időzónában vagyunk ha nem tévedek.
-
ABnormal
őstag
válasz
Dr. Romano #65 üzenetére
szerintem éjfélkor kezdődik a dupla xp-s...a Thunder Alley Live Event pedig 23:00-kor...
-
ABnormal
őstag
válasz
Dr. Romano #49 üzenetére
PST - Pacific Standard Time 2pm
GMT Greenwich Mean Time 10pm
Time in Australia 9am
-
ABnormal
őstag
válasz
Dr. Romano #46 üzenetére
...sajnos...
mindenki billentyűről vezet?
-
ABnormal
őstag
válasz
Dr. Romano #44 üzenetére
ok,de előtte veszek egy szponzor girlt,aki megduplázza az rp pontokat
-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #31 üzenetére
Okok, írtam üzit lobbyban.
-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #29 üzenetére
Aha, így korrekt lett. Szerintem volt benne némi optimalizáció is. Nálatok nem művel érdekeset néha a HDR?
Világoskék lesz a kocsi egyszer-kétszer.
Rendben, első online kolbászolásnál elveszettnek éreztem magam.Beírtam a szobákba, hogy van-e itt magyar? Erre kickeltek, WTF, What the **** stb... jött.
-
törölt tag
válasz
Dr. Romano #4 üzenetére
C-II-s license-m van 160feletti odds-l, már jópár napja nem voltam fent, de sztem is jó a játék.
-
qdak
addikt
válasz
Dr. Romano #1 üzenetére
már szedem is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- Gitáros topic
- Hobby elektronika
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest