- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
csige791
tag
csak ne veszünk már össze ezen, mondjuk egyenes úton picit érdekes amit leirtál, ha rávan kötve a gépedre egyéb irányitó ezköz pl: game pad vagy ilyesmi probáld meg lehuzni a gépről, lehet az zavar be, ha nem akkor nem tom, nekem soha nem fordult elő , igaz én kormányal tolom, egyszer volt olyan hogy játék inditás után még nem karibrálodott a kormányom és a rajtnár hirtelen balra ment.
bocsi ha nagyvolt a pofám, csak épp a hsz. irás elött talált meg egy gyerek aki szerint a grantourismo a világ legélethűbb szimulátora, és még nem múlt el az idegeséggem a baromságok miatt amiket a csákó irt. sry és BUÉK.
-
csige791
tag
"Én türelmes vagyok, de ha balra nyomom, balra menjen, ha jobbra, akkor jobbra. Ha nem nyomom semerre, akkor meg egyenesen maradjon. Ezek nem olyan nagy elvárások egy autós játékkal szemben, nem?
Amúgy mijazhogy TM nem free? Tök free
"
Elmondok 1 titkot : Bár ez nem rendes szimulátor de egy igazi versenyautó ha határon mész vele akkor nem biztos hogy ha balra nyomod akkor balra megy... , látom need for speed-en nevelkedtél, szar lehet.
-
Dr. Romano
veterán
Jaja a sebességet nagyon érezni benne, de a törés iszonyat hiányzik belőle
Szerintem azonban teljesen más a kettő.
A Nationsban semmi fejlődés, tuning, minimális kommunity, mindenki ua kocsi csak festés max modellcsere stb...
A Nations tényleg arcade inkább, de a PT azért már távolról sem!A PT inkább az NFS Motor City Online-re hajaz (egyszer próbáltam egy ingyen hónap keretében szinte tényleg olyan mint most a PT, de picit komolyabb: árverések, verda elnyerések stb... mint a StreetRod online kiadásban
)
-
Dr. Romano
veterán
TM Nationst nyomtam még anno a PT előtt. Nagyon tetszett (főleg azért mert számomra a Stunts egy legenda!!
) rengeteg egyedi pálya és a Stunts játékmenete.
Szerintem azért a Nationsban kevesebb fizikai elem van mint itt. Hiába mész 800km/h-val mindennek nem történik semmi csak repülsz egy szépet.
Meg egyébként sem lehet összehasonlítani a kettőt, mert a Nations inkább egy online játék ez meg egy MMO.
-
törölt tag
-
törölt tag
Ööö, ja igen, bocs, azt nem tudtam hogy a Nations már full free, játszottam azzal is, de most nincs nálam üzemben. És ez is ingyen csatlakozik a szarverhez? Nekem most az United van, meg a Sunrise Extreme. Egyébként igaz amit mondasz, és sajnálom hogy ilyen hibákkal megy nálad. Lekopogom hogy nálam még nem csinált ilyeneket, de ha fog akkor repül!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest