- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madoc
veterán
válasz sugarforce #849 üzenetére
Van amelyik fórumnál megy, van amelyiknél nem. Nem is idegelem vele magam, pedig mindig csinálok data törlést magamtól is uj verzionál.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Madoc
veterán
válasz sugarforce #853 üzenetére
13 van felvéve és legalább 2-nél nem megy.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Egy kissé zavaró, hogy a Kedvencekben kell lennie egy Topiknak, hogy Értesítést tudjak rá kérni, és ott nem lehet átrendezni a sorrendet. Emiatt olyan Topikok vannak nálam legfelül, amiken alig van párbeszéd. Ha lenne, érdekelne az, de addig lehetőleg tűnjön a szemem elől az összes ilyen Topik.
A másik, mintha a legutóbbi frissítés Changelog-ban azt olvastam volna, hogy a Keresés egy Topikban már megvalósult funkció...
Vagy félreértettem valamit?
Ha az Értesítősávból nyitok meg egy Topikok, nem tudok átlépni egy másik Topikba, csak kilépni az aktuálisból.
:-(A legutóbb olvasottra ugrás nálam hol megy, hol nem.
A legutobbi frissítést is teljes adattorlessel tettem fel.
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
Kedvenceknél tudod változtatni a sorrendet, nyomva tartod és oda huzod ahova akarod. Amugy eddig is lehetett mert a webes felületről szedte a sorrendet tehát ha ott változtattál az appban ugyanugy lett.
-
-
Kikapcsoltam az alkalmazásban az "Értesítés hanggal" funkciót...
Ennek ellenére csipog a lelkem minden új Értesítéskor.
Próbálja már ki valaki más is ezt, mert könnyen meglehet, hogy ez a telóm (és jómagam) "problémája"!?
Xiaomi Redmi Note 4 MIUI 9 Global 7.9.7 ROM
-
-
zeon.hu
nagyúr
Üdv!
Tegnap feltettem 5.1-re, pár mp után jött is a beta.
Hajnalban feltettem 4.4.2-re is, de beta verzió azóta sincs.
Esetleg azon nem is megy?#?*@&!
-
DrBubo77
veterán
Most tettem fel a béta verziót. Ez sokkal használhatóbb, mint a régi.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
csepelball
tag
"Belső hiba, nem fogod tudni betölteni az oldalt" a kedvenceim, itt szóltam hozzá, üzenetek menüknél.
Kijelentkezés és bejelentkezés után működik!
-
DrBubo77
veterán
Amikor válaszol valaki, akkor némely neveknél levágja a végét a > előtt. Illetve ha rövid a név, akkor a sorszám végét vágja le.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
jimmy5
aktív tag
Sziasztok
Wake lock detectorral megnézve, PH app brutálisan ébren tartja a processzort. Nézzétek rá!!!
Lesz valamilyen javítás,patch ez irányban ?kösz
Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
-
veterán
Lehet hogy ébren tartja processzort sokszor, de nekem egyik telefonomon sem merül jobban tőle az akkumulátor... Most átraktam 10 percre, nekem úgy maradt. Ja, a 30 perc és a 60 perc az nem működik, de nekem jó az 1 perc is.
[ Szerkesztve ]
https://gamergep.hu/
-
-
Ármester
Nekem jelenleg össz-vissz 16Mb-on áll, 1 perces frissítésen van.
viszont ébrentartás nálam is volt ~4 óra.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
-
Arcanus
aktív tag
Na ment az update. Hiba javítások és optimalizálások vannak benne (utóbbi főleg adat terén. remélem működik, de inkább tiltsátok le a háttér adatforgalmat és WiFi-n teszteljétek). Jövőhéten kicsit több időm lesz, megpróbálok egy két kért funkciót beletenni.
Mindenesetre hatalmas köszönet minden tesztelő kollégának, már 118-an vagytok egy hete 60-at számlált a Google Play
-
Dolphine
addikt
Te köszönöd? Mi köszönjük! Mi csak "piszkálunk", hogy mit hogyan!
Viccet félretéve, hatalmas köszönet, hogy használhatjuk a programot. Sok munkád van benne, mi viszont örömmel tesztelünk, nyúzzuk az appot!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
csepelball
tag
A link szerkesztés probléma még fent áll.
a korábbi és további javításokat köszi. nálam nem jött elő az adatzabálás.
-
zeon.hu
nagyúr
Fordított görgetési lehetőséget nem lehetne kérni?
Úgy megszoktam, hogy fentről lefelé vannak az új hsz-ok#?*@&!
-
FingR86
őstag
én is szeretném megköszönni ezt a hiánypótló "musthave" appot.
nagyon kellett már.
egyébként amióta feltettem nekem is elég mélyrepülésbe kezdett az akksi.
fentebb olvastam ezt az 1 perces frissítést, átraktam 1 órára de ahogy olvasom és tapasztalom is, ez nem nagyon segített mert nekem is vissza állt 1 percre. Most tesztelem a 10 percet. Mégegyszer köszi a fáradozást és az appba fektetett időt.szerk: mindegyikről vissza ugrik az 1 perces frissítésre. Nem menti el.
szerk#2: elfelejtetem előtte frissíteni az appot
[ Szerkesztve ]
-
porse
őstag
Most frissítettem, 1 órán marad már, kérdés valóban úgy lesz e. A lefelé haladó fórum tényleg jó lenne
... szerintem.
-
sugarforce
addikt
Igen, köszi a belefektetett időt, munkát, ez a progri egyre jobb lesz, a webes felületet egyre ritkábban használom, kivéve ha munkában vagyok.
Ezzel az id-s dologgal sikerül zöld ágra vergődni, sejtitek merre lehet a hiba, vagy ez már így marad a ph kód váltásáig? Minden indításnál belső hiba történik(kezdőlap a kedvencek) aztán egy frissítés után egyből bejön minden. -
zeon.hu
nagyúr
Csak nálam nem vált automatikusan nagybetűre a billentyűzet hsz írás elején/új mondatnál?
#?*@&!
-
titán
-
zeon.hu
nagyúr
-
FingR86
őstag
Nekem a frissített verzió is eléggé ébren tartja a telót, 1 órára állítva is.
-
titán
Az egy óránál frissebb hozzászólásnál 12 órával ezellötti jelölés van.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
válasz Gubek-Einste #897 üzenetére
Nálam a tiéd a legfrissebb, 00:24 idővel, az előtte lévő meg 08:14 idobelyeggel.
Azaz valami nem kafa.
Így viszont az se csoda, hogy látszólag nem jól működik a legutóbbi hozzászólásra történő automatikus ugrás.
A relatív idobelyeg kapcsolóval is lehet valami bibi, mert a mostani hozzászólásom időpontja se jó.
Most írtam, de azt látom hogy 12 órával ezelőtt...:-)
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest