- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ribizly
veterán
válasz
Arcanus #2619 üzenetére
Beszarás. Mondjuk csodálkoztam, hogy ezt ebben a formájában hagyták, de komolyan nem értem miért nem lehet átvenni, támogatni, felhasználni egy olyan dolgot, amire van igény. Az oldal ugyan bevezetett néhény hasznos újítást, de messze szarabb még mindig, mint ez az app.
Köszönet minden másodpercért, amelyet azzal töltöttél, hogy ez működhessen.
Még annyit tennék hozzá, hogy én boldogan fizettem volna akár érte, míg a premium-ot egy év után dobtam, mert nem adott semmilyen pluszt, míg ez az app rengeteget. -
Nikaré
őstag
válasz
Arcanus #2576 üzenetére
Szia Arcanus!
Szomorúan olvasom a változást, de belátom, hogy vannak határok.
Azt tudom mondani, hogy ez az alkalmazás számomra nagyon nagy segítség volt.
Mobilról webes nézetben a PH nekem nehézkes volt, de jött a Te fejlesztésed!
Pillanatok alatt megtetszett és örömmel használtam!Csatlakozom azok írásához, akik megköszönték a munkádat, erre szánt tudásodat, szabadidődet, önzetlen segítségedet egy közösségnek, hogy megkönnyítsd ilyen formában is a infó áramlást a kommunikációt!
Köszönöm! Köszönjük!
Remélve, hogy egyszer visszatérsz és újra életet adsz ennek az applikációnak! -
Zola007
veterán
válasz
Arcanus #2473 üzenetére
Hány kilobyte egy átlag fórumoldal betöltés?
Egy ötlet (de biztos felmerült már), hogy meg tudnád úgy csinálni, hogy érzékelje milyen netkapcsolattal használja az ember?
Ha mondjuk
• WIFI, akkor leszedje a képeket
• 3g-4g, akkor kép nem, de timeout 2.5s
• 2g/vidék/lassított, akkor pedig nő a timeout mondjuk 10 secre -
akisen@
csendes újonc
válasz
Arcanus #2455 üzenetére
Például ebben a topikban is csinálja. Nekem 50 hozzászólás fér ki egy oldalra. Most összesen 50 oldal van a topikban. Ha vissza lépek mondjuk a 48. oldalra, és a legalsó (2400.) hozzászólásra állok, majd rábökök a "következő lap" nyílra, akkor a 2450. hozzászólásra ugrik, és nem a 2401.-re. 🤔
-
-
-
cadj92
csendes tag
válasz
Arcanus #2203 üzenetére
502-es frissítés óta minden indításnál eltűnnek a kedvencek. Ha beimportálom őket, akkor pedig nem frissülnek, tehát az eddigi friss üzeneteket jelzi, de ami ezután érkezik azt már nem, hiába frissítek rá a kedvencekre.
Előző verzión (nekem) minden tökéletes volt. Android 6.0
-
Divinity
őstag
válasz
Arcanus #2126 üzenetére
Szia!
Elméletileg aNestedScrollView
és aSwipeRefreshLayout
-nak nem kéne ilyet produkálnia.Ha ezeket használod és mégis ezt teszik akkor az
onScrolled
metódust felül tudod definiálni és lekéredezni, hogy hol is tart és csak a tetején engedélyezni a refresht.
Ha már próbáltad akkor bocsánat, hogy foglalom a helyet csak pont szembe jött így kedd reggel ez a hozzászólás és ez ugrott be hirtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mozilla Firefox
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- LEGO klub
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest