- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Dolphine #6907 üzenetére
Na most nekem sem tölt be és közben ugyanezt írja, hogy "Nincs internetkapcsolat" és tegnap este még ment.
Egyelőre nem csináltam vele még semmit, csak gondoltam bejelzek ide, hogy nem egyedi a problémád.
Kerestem most egy pár pillanatig, hogy webes felületen hogyan tudok válaszként írni üzenetre.
[ Szerkesztve ]
-
Essejó
veterán
válasz Dolphine #6300 üzenetére
Detto 😀
Illetve még mindig meg van az a ficsör, hogy írok egy topikba, aztán másvalakinek írnák egy másik üzit és az ide írjnál ott az előzőleg elküldött szövegem. Kitörlöm és írhatom amit akartam és az új címzett kapja meg.Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
őstag
válasz Dolphine #4971 üzenetére
Nálam is hasonló volt a helyzet, de mint nálad is, a gyorsítótár törlés megoldotta. Viszont egy valami már régóta nem működik nálam jól és az az értesítés. Korábbi verzióknál még jó volt, de az újítás óta (asszem 3.0.1) hol működik, hol nem. Most hogy megkergült és kidobott, most egyáltalán nem értesít, csak akkor frissít, ha megnyitom az app-ot.
Üdv: Mcrazy
-
-
senior tag
válasz Dolphine #4540 üzenetére
Nálam is, de nem csak ez a baj, ha kikapcsolom a wifit és vissza, akkor egyszeri alkalommal be tudok lépni, de pl. a logout barna téma piros lett. Ahogy kilépek az appból, már újra internet hibát ír amikor újra belépnék. Visszaraktam egy régebbi verziót ami jól működött, de kötelezően frissíteni akar, addig nem enged tovább.
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
Ármester
válasz Dolphine #1728 üzenetére
Egy hsz. jobb felső sarkában van 3 pötty.
Arra rányomsz, és ott van, hogy Másolás. Innen már ki tudod választani mit kell másolni.Szerk.: Hopp, Mcrazy válaszát nem láttam
[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
veterán
válasz Dolphine #1394 üzenetére
Nálam minden zsír. Szimplán csak ezek vannak beállítva:
Másnak: Tuti, hogy telefonnfügő is valamilyen szinten,mert amikor 1 percre volt beállítva a frissítés sokáig, akkor sem volt az akkufogyasztásban benne az app, kettő telefonon is teszteltem ezt anno.. Most 10-re van.
[ Szerkesztve ]
https://gamergep.hu/
-
Dolphine
addikt
válasz Dolphine #669 üzenetére
Akkor lenne még igazán jó az app, hogyha meg lehetne azt oldani, hogy ami egy fórumnál piros számmal van írva és kattint az ember, akkor ne a legfrisebbet jelenítse meg, hanem az utoljára olvasottat. Ahogyan az weblapon működik. Nem tudom, hogy egyáltalán ez megoldható-e, illetve érthető-e a kérdésem. :-)
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
-
Balinov
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest