Hirdetés
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dolphine #6907 üzenetére
Na most nekem sem tölt be és közben ugyanezt írja, hogy "Nincs internetkapcsolat" és tegnap este még ment.
Egyelőre nem csináltam vele még semmit, csak gondoltam bejelzek ide, hogy nem egyedi a problémád.
Kerestem most egy pár pillanatig, hogy webes felületen hogyan tudok válaszként írni üzenetre.
-
válasz
Dolphine #4971 üzenetére
Nálam is hasonló volt a helyzet, de mint nálad is, a gyorsítótár törlés megoldotta. Viszont egy valami már régóta nem működik nálam jól és az az értesítés. Korábbi verzióknál még jó volt, de az újítás óta (asszem 3.0.1) hol működik, hol nem. Most hogy megkergült és kidobott, most egyáltalán nem értesít, csak akkor frissít, ha megnyitom az app-ot.
-
-
válasz
Dolphine #4540 üzenetére
Nálam is, de nem csak ez a baj, ha kikapcsolom a wifit és vissza, akkor egyszeri alkalommal be tudok lépni, de pl. a logout barna téma piros lett. Ahogy kilépek az appból, már újra internet hibát ír amikor újra belépnék. Visszaraktam egy régebbi verziót ami jól működött, de kötelezően frissíteni akar, addig nem enged tovább.
-
-
Dolphine
addikt
válasz
Dolphine #669 üzenetére
Akkor lenne még igazán jó az app, hogyha meg lehetne azt oldani, hogy ami egy fórumnál piros számmal van írva és kattint az ember, akkor ne a legfrisebbet jelenítse meg, hanem az utoljára olvasottat. Ahogyan az weblapon működik. Nem tudom, hogy egyáltalán ez megoldható-e, illetve érthető-e a kérdésem. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Tőzsde és gazdaság
- Yettel topik
- BestBuy ruhás topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Filmvilág
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple TV eladó
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest