- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
Új hozzászólás Aktív témák
-
SG3rg0
őstag
Nekem miért rinyál a telefon magas energia felhasználásra a beta appnál? Miért fogyaszt sokat a háttérben?
-
sugarforce
addikt
Felraktam a 488-at, elég pöpec lett, tetszenek az újítások, amiket beleraktatok.
-
-
Arcanus
aktív tag
A gond egyedül annyi, hogy a 'régi ' verziót (448 és alatta) már nem fejlesztem. A kód a prohardver-re volt írva, innen szedett mindent össze, de mivel a fototrend megjelent az új design-al elkezdtem szépen átírni mindent arra. A régi kóddal így nem foglalkozok, emiatt nem is lesz update ami tartalmaz újdonságot. Azt meg lehet tenni, hogy bétába kiküldöm a 448-as verziót, de élesbe biztosan nem.
Még néhány hét (max 3) és jön az első nightly rengeteg újdonsággal
Uh, ilyen kérés még nem volt . Megnézem hogy az S-Pennel hogyan lehetne összehozni
[ Szerkesztve ]
-
Arcanus
aktív tag
(#1381) Meggyi001: jaja, ez egy jó kis bug, de javítom.
(#1387) malor: ahhoz nem elég stabil, hogy kimenjen.
-
malor
aktív tag
Köszönöm a válaszokat, de nekem olyan nincs. A menüben a Szerkesztés az utolsó opció, ami akkor aktív, ha a saját hsz-met szerkeszthetem. A Másolás opció nincs benne.
Ha kell screenshotot készítek, de gondolom elhiszitek.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
(#1380) Oldman2 : Gyorsabb voltál...ő arra gondolt sztem, és így belegondolva nekem is tetszik az ötlet, hogy egyből, gombnyomások nélkül ott lehetne a válaszolandó szöveg, pl kisebb betűkkel. Most amúgy megnéztem a tiédnél, nálam a hozzászólásod vége nem látszik, csak az első x százalék, és valamiért nem tudom görgetni sem lefelé.
Szerk: hát igen nehezen tudtam csak görgetni, nehezen....viszont rajta nyomva az ujjam megjelenik az egész szőveg.
[ Szerkesztve ]
https://gamergep.hu/
-
malor
aktív tag
Sziasztok! Nekem egy észrevételem lenne.
Miért csak read only minden hsz, miért nem lehet kijelölni és másloni copy & paste? Beszélgetéseknél néha jól jönne. Az meg maga lenne a Kánaán, ha lehete látni a hsz-t, amire válaszolok. Az se lenne túl nagy baj, ha ez választható/beállítható opció lehetne.
Nagyon direktnek/szándékosnak tűnik a jelenlegi megoldás, ezért bátorkodom rákérdezni
A választ előre is köszönöm.
További szép estét!
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
Lehetne kérni olyat, hogy ha egy bizonyos hsz-ra érkezik válasz, akkor jelezzen?
Tehát be lehetne jelölni hsz-onként ezt az opciót.#?*@&!
-
Oldman2
veterán
Létezik egy ilyen Topik itt a PH-n:
A PH Topikfigyelő alkalmazásban miért nem tudom ezt megtalálni?
[ Szerkesztve ]
-
Oldman2
veterán
A Beállítások exportálása közben jó lenne felvillantani egy üzenetet, hogy az Export fájlok hová kerülnek mentésre.
Sokáig ugyan nem tartott megtalálni, de ha megoldható ennyivel is segítsük már azt, aki használja majdnan ezt a funkciót. Itt találtam őket meg:
/storage/emulated/0/data/hu.sherad.hos/
-
veterán
válasz Arcanus #1356 üzenetére
Bocsánat, hogy beleszólók.... Amolednél csak úgy ér valamit a sötét téma, ha a nagyrésze fekete, teljesen. Mert ugye akkor nem visz áramot...De a látott képen csak szürkét/ sötétebb szürkét látok, azt meg ugyanúgy világítja....csak írtam.
[ Szerkesztve ]
-
Arcanus
aktív tag
-
Aryon87
félisten
Haliho!
Van esetleg arra opcio, hogy az app fekete temat kapjon?
Amoled miatt jo lenneXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Arcanus
aktív tag
Új verzió még egy ideig nem fog jönni, ugyanis elkezdtem a fototrend-nek a kódját elemezni illetve átírni az appban lévő kódokat, hogy működjenek az új design-al. Terveim szerint rengeteg újítás lesz az appban
(#1343) Bozek: ha pedig a hsz sorszámára nyomsz hosszan, akkor az URL címét a vágólapra másolja?
-
SG3rg0
őstag
válasz Arcanus #1340 üzenetére
Szia!
Letöröltem újra felraktam este éjszaka jó volt, most reggel nem jó. Mikor jön ki a frissítés gondolom a nightly azért ajánlod mert abban javítva van?
Nagyon jó ez az app, gratulálok a fejlesztőknek!
Visszatértem droidra, és ez az app megléte volt az egyik szempont! -
veterán
Öccsém...hogy mindig felfedezek valamit ficsőrt....azt eddig is tudtam, hogy a főmenüt egy sima jobbra húzással elő lehet hozni, de azt, és ezt tegnap este vettem észre véletlenül, hogy az adott topikban simán lehet lapozni jobbra/balra, nem csak a fenti nyilacskákkal...na ezt nem tudtam.... nagyon zsír. Most már lassan kéne egy összefoglaló videó és normális cikk is róla. Még többen térnének át rá, mert tuti sokan még nem ismerik. Uff beszéltem....
-
SG3rg0
őstag
Miért nem jó most az alkalmazás? Azt írja belsőhiba történt.....
-
zeon.hu
nagyúr
Nightly verzió 2 napja megadta magát, "A PH! alkalmazás sajnos leállt" üzenetet dobál indításkor.
Reinstall se segített.
Most a playes béta van fent, az működik.#?*@&!
-
Arcanus
aktív tag
válasz csepelball #1329 üzenetére
Tudtommal ez a "béta tesztelése az új design-nak". Emiatt bátorkodom nézegetni a forráskódokat. Egyébként ha tényleg ilyen jó lesz, az app fejlesztését nem éri meg fenntartani.
-
csepelball
tag
fototrend.hu-nek ugye köze van az új designhoz? Esetleg meg lehet nézni, hogy mit lehet vele kezdeni. Mobilon elviekben jól megy.
-
Arcanus
aktív tag
(#1323) SyMbioTe: persze, megoldható. Felírom a topik összefoglalóba
(#1326) zeon.hu: van rá ötletem, de nagy energia befektetésbe kerülne, inkább várjuk meg az új design-t és utána térjünk vissza rá. mindenesetre szintúgy felírom az összefoglalóba
(#1327) regener: tudok róla, hamarosan újra előveszem a PH-t (konkrétan jövőhéten, ugyanis az utolsó ZH ma volt és egy kis pihi kell )
Apropó, most látom, hogy a Fototrend az első fecske a design-él . Úgy gondolom, hogy el is kezdem a portolást, úgyhogy ha nem haragszotok meg a kövi verziók innen kapják az alapot. Ez rengeteg időbe fog telni, főleg hogy ahogyan nézem lesz mit alakítani az appban. Nembaj, idővel minden készen lesz.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
448 nekem néha azt csinálja hogy van egy topikban 8 új hsz, de egy oldallal (25ös hsz méret) visszább rak s ott jelöl nekem be párat mint új hsz. Lapozás után pedig ottvan ténylegesen a 8új hsz, alatta pedig új jelölés nélkül amiket már láttam.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Meggyi001 #1325 üzenetére
Szerintem a legnagyobb előnye az lenne, ha ugyanúgy értesítene, mint a beállított topikokról, így a legördülő értesítőről egyből megnyitható lenne az aktuális privát üzenet.
(Próbáltam ilyet összehozni E-robottal a Chrome-ban - adott címről érkező mail esetén nyissa meg a privátokat - , de egyrészt többször nem működött, mint igen, másrészt túl sok feltételt kellett volna megadni - pl nincs egyéb alkalmazás fókuszban, nem vagyok mozgásban, nincs folyamatban hívás, stb)#?*@&!
-
Ármester
Hali!
Nekem volna egy olyan ötlerte, hogy a menüben, ha új üzenet érkezik, akkor azt legyen kivastagítva/beszínezve pirosra. (olyasmi módon mint asztali nézeten)
Nem tudom mennyire bonyolult, ha nem nagy ügy, szerintem jó lenne, mert így ha nem lépsz be üzenetekbe, akkor nem tudod, jött e privi.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Arcanus
aktív tag
Csak meg lesz oldva az új design-al, a belső hiba 90%-a, hogy nem fogadja el a PH weboldalon a bejelentkezési azonosítót. Az app neve szerintem marad, talán a "Topik figyelő" részét levesszük, bár az is lehet, hogy közösségi szavazás dönti el az app nevét. Meglátjuk.
(#1321) kovisoft: Na ez egy nagyon jó ötlet, felírom az összefoglalóba! Meg lehet oldani de csakis az új design után kezdem fejleszteni. Jelenleg azért van így, mert a kezdeteknél könnyebb volt implementálni - és idő hiányában ez a megoldás maradt.
-
kovisoft
őstag
Nem tudom, hogy volt-e már korábban szó róla, próbáltam rákeresni itt, de nem találtam: Adva van mondjuk egy pörgős topik a kedvenceim között, és valamiért egy darabig nem olvasom, így felgyűlik pl. 643 új hozzászólás. A weblap ezt egy kis piros számmal jelzi, és ha rákattintok erre a számra, akkor egy oldalnyit megjelenít ezekből úgy, hogy ráugrik a legelső (legrégebbi) olvasatlan hozzászólásra. Egyúttal az olvasatlan hozzászólások számát annyival csökkenti, amennyit megjelenített nekem belőlük, azaz marad a kis piros szám, csak mondjuk 643 helyett 620-at mutat. Tehát bármikor félbehagyom az olvasást, később nagyjából onnan tudom folytatni, ahol abbahagytam. Akár úgy is, hogy átléptem egy másik topikba, majd visszaléptem ide, vagy akár egy másik számítógépen/másik böngészőben folytatva.
Az appban viszont úgy veszem észre, hogy ha belemegyek egy olyan topikba, ahol olvasatlan hozzászólások vannak, akkor kinullázza az olvasatlanok számát, és nem csak az appban, hanem a weboldalon is kinullázódik. A kérdésem az, hogy meg lehetne-e valahogyan oldani azt, hogy az új hozzászólás számláló hasonló elven működjön, mint a weblapon, mindig csak annyival csökkenjen, amennyit meg is mutatott nekem?
-
Bozek
nagyúr
Köszönjük az alkalmazást, igazán jó munka! Van valami donate lehetőség?
Amondó vagyok, hogy át lehetne nevezni, mert már rég nem "topik figyelő". Azért nem is telepítettem eddig, mert úgy voltam vele, hogy ha csak figyelem a topikokat, akkor a hozzászóláshoz úgyis be kell lépnem valahonnan máshonnan. De most, hogy megemlítették az egyik topikban, ránéztem és rájöttem, hogy ez nem is az, amire gondoltam a név alapján. Itt meg aztán megtaláltam a 448-as linkjét, szóval királyság van.
Nagyon tetszik amúgy, hogy ha a hozzászólás számára nyomok, akkor a teljes szálat végig lehet nézni, ezt még a PH!-n se lehet megcsinálni.
Szerk: Töröltem egy topikot böngészőből az "Itt szóltam hozzá" részről, most az alkalmazásban "Belső hiba történt, sikertelen betöltés"-t kapok az "Itt szóltam hozzá" listánál. A kényszerített leállítás nem segített. Gondolom akkor csak a kilépés, belépés marad.
[ Szerkesztve ]
-
SZATA
senior tag
Mikor lesz új béta verzió a Playen?
-
veterán
-
veterán
Váá, mit vettem észre. Lehet nektek már nem új, de én most figyeltem fel rá. Az adott topikokban a topikgazdák nevének más a színei (kék), tök jó. Azonnal megnéztem a saját topikomat, és ott is, nagyon tetszik.
Egyre egyre zsírabb az alkalmazás!
-
zeon.hu
nagyúr
Topik törlés lehetősége mikor várható a béta verzióban?
#?*@&!
-
Arcanus
aktív tag
(#1301) cadj92: az appban hogyan van beállítva a listád? növekvő/csökkenő sorrend?
(#1303) Nikaré: már ki lehet másolni szöveget. katt a lefele mutató nyílra, majd a felugró listában a másolásra. Onnantól hosszan nyomd rá az ujjad a szövegre és jelöld ki mi kell neked. A link színe megegyezik a másodlagos színnel (ami itt narancs). Ha más színt szeretnél teszek egy beállítást ahol megváltoztathatod
-
Nikaré
őstag
válasz Arcanus #1289 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom!
Lesz majd lehetőség arra, hogy kopizni lehessen szöveg részletet!
Mert pl. valaki ír egy linket, de nem irányít át ( mert sima szöveg sor) ezért is jó lenne másolhatová tenni böngészőbe és áthidalva.
Még egy kérdés az aktív linkek világos narancs színben jelennek meg és az amúgy is fehér háttér miatt nehezen olvasható így. Lehetséges később ezt ( akár menüből ) változtatni? -
g_g_g
őstag
Én egyelőre visszatettem a 425-öst, az teljesen jól kezeli ezt az új oldalas dolgot.
Majd később teszek egy újabb próbát az friss verzióval. -
cadj92
csendes tag
válasz Arcanus #1296 üzenetére
Pl. ebben a topicban: Olvasom a 25. Oldalt, szépen tekerek lefele. Amikor az oldal aljára értem, lapozok a 26. Oldalra, de ott az oldal alján lévő kommenteket látom, tehát a legfrissebbeket, nem pedig azt ami a 25. oldal utolsó kommentje után jön.
Szerk.: Talán az időrendi sorrend miatt, ha fordítva lenne a sorrend (frissebb feljebb), akkor jó? Lehet itt a félreértés tárgya.
Szerk2.: Időtullépési bug:
Időtullépés app nyitáskor (kedvencek), topicok frissítésekor login oldalra dob, app újraindítás után (ha van net), akkor be vagyok lépve.
Időtullépés témába lépéskor, amikor visszát nyomok, hogy a kedvencekbe kerüljek vissza, az adott téma törlődik a kedvencek közül. App újranyitáskor újra ott van, de nem a helyén van, hanem leghátul.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest