- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanki
addikt
Nálam sincsenek reklámok egyik telefonon se.
-
Sanki
addikt
Próbáltam volna nemrég írni a modkerbe, de hibát dobott a topikra és hiába nyomtam a + gombra visszadobott a kedvencekhez.
Gondolom azért lehetett mert régen írtam oda, most, hogy van ott látható hsz-em már nincs hiba.
[ Szerkesztve ]
-
Sanki
addikt
Egy dolgot vettem észre: megírt hozzászólást megnyitok szerkesztésre, akkor a link formáját eldobja és nem fog utána működni a link.
Szerk.: működő link ilyen lesz: <a href="https://m.prohardver.hu/tema/honor_8_tudnivalok_leirasok/hsz_17-17.html" target="_blank" rel="nofollow">link</a>
[ Szerkesztve ]
-
Sanki
addikt
Én most egy olyat tapasztalok a frissítés óta, hogy az új hsz nem jelenik meg azonnal, amit írok, csak, ha kilépek és belépek a topikba.
-
Sanki
addikt
válasz sugarforce #728 üzenetére
Beállításokban beállítottad?
-
Sanki
addikt
Nekem eddig mindig az olvasatlanra ugrott, ahogy figyelem.
Nálam az értesítés nincs bekapcsolva, így ahhoz nem tudok hozzászólni.
Én, amit észrevettem az az, hogy a felső sáv nem mindig érzékel (vissza nyíl és az újratöltés).Illetve két apró kérés:
1. Látom, hogy az időbélyegző csak a 12 órás formát használja, lehetne esetleg 24 órás? Vagy választható esetleg.
2. A menü funkciót meg lehet úgy oldani, hogy ne bal felülre kelljen elnyúlni, hanem, ha csinálok egy bal szélről jobb szélre húzást, akkor előjön ez a menü? (Persze a gomb maradhat.)[ Szerkesztve ]
-
-
Sanki
addikt
Sziasztok.
Nekem az aktuális béta verzió tetszik. Köszönet érte.
Két téma:
1. Olyat nem lehet beállítani, hogy mindig arra a hsz-re ugorjon, amely már olvasatlan? (Mint a honlapon is, tehát ne nekem kelljen megkeresni a már olvasatlan hsz-t.)2. Illetve másik: a rendezési sorrendet nem lehet módosítani? (Ne csökkenő, hanem növekvőbe.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- PLC programozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- nVidia tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest