- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- iOS alkalmazások
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
A react native, ahogy a nevében is benne van natív kódra fordul. Androidra viszonylag egyszerű bármilyen nyelven natív kódot generálni.
És pont ez a lényege a cross-platform cuccoknak, hogy IOS-re is natívra fordulnak.
A link hol bizonyítja, hogy a Google ezt használja? Ráadásul a Flutter és mögötte a Dart pont a Google saját nyelve, saját keretrendszere (más kérdés, hogy éppen aktívan kihátrálóban vannak mögüle).
Bár ki tudja, hogy cross-platform mondjuk gmail vagy chrome app-ot lehet, hogy ebben csinálnak, nem látok bele a Google-os Apple fejlesztők munkájába.
Félre ne érts, nem kötözködni akarok, csak megalapozatlanul ne tegyünk már ilyen nagy formátum kijelentéseket, hogy a cross-platform piacot le fogja tarolni. -
K1nG HuNp
őstag
fullstack typescript a meloka, big broadcast cegeknek (eurovizios dalfesztival, rtl stb) fejlesztenek egy saas platformot
igy mar hogy kiderult hogy az ilyen oldalakon gross fizut irnak meg enis letisztaztam veluk h akkor brutto v netto a 60K rangeba kerulok en is ami kb meg is felel a medior szintemnek, talan picit alacsonyabb. amit viszont nem ertek, tekintve hogy most voltam kint egy hetet es lattam az arakat es hallottam a lakhatasi helyzetet, hogy megis hogy a brébe elnek meg ott emberek ennyibol.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Horgász topik
- Elektromos autók - motorok
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest