- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
A react native, ahogy a nevében is benne van natív kódra fordul. Androidra viszonylag egyszerű bármilyen nyelven natív kódot generálni.
És pont ez a lényege a cross-platform cuccoknak, hogy IOS-re is natívra fordulnak.
A link hol bizonyítja, hogy a Google ezt használja? Ráadásul a Flutter és mögötte a Dart pont a Google saját nyelve, saját keretrendszere (más kérdés, hogy éppen aktívan kihátrálóban vannak mögüle).
Bár ki tudja, hogy cross-platform mondjuk gmail vagy chrome app-ot lehet, hogy ebben csinálnak, nem látok bele a Google-os Apple fejlesztők munkájába.
Félre ne érts, nem kötözködni akarok, csak megalapozatlanul ne tegyünk már ilyen nagy formátum kijelentéseket, hogy a cross-platform piacot le fogja tarolni. -
K1nG HuNp
őstag
fullstack typescript a meloka, big broadcast cegeknek (eurovizios dalfesztival, rtl stb) fejlesztenek egy saas platformot
igy mar hogy kiderult hogy az ilyen oldalakon gross fizut irnak meg enis letisztaztam veluk h akkor brutto v netto a 60K rangeba kerulok en is ami kb meg is felel a medior szintemnek, talan picit alacsonyabb. amit viszont nem ertek, tekintve hogy most voltam kint egy hetet es lattam az arakat es hallottam a lakhatasi helyzetet, hogy megis hogy a brébe elnek meg ott emberek ennyibol.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gainward RTX 2060 Pegasus 6GB / Beszámítás OK!
- Kingston FURY Renegade 32GB 2x16GB DDR4 3600MHz kit - 38 hónap Aqua.hu Garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RX 9060XT/RX9070/RX9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Samsung 870 EVO 256GB 2,5" SSD
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest