Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Domonkos
addikt
válasz
dabadab
üzenetére
Mert minden hello world-nel bonyolultabb programot OO elvek alapjan kellene irni? Az lenne aztan csak az igazan meses.
En sem azt mondtam, hogy egyik "OO-beutesnek" sincs ertelme, csupan azt, hogy az OOP egeszeben (ha tenyleg szigoruan kovetik), akkor szerintem inkabb hatranyos. Legalabbis en olyan projekten meg nem dolgoztam, ahol ne kellett volna az OO elvekbol adodo akadalyokkal kulon kuzdeni; jo tervezes ide vagy oda.Esetleg filerendszereknel el tudom kepzelni, hogy hasznos, masra inkabb hanyagolom.
-
törölt tag
válasz
dabadab
üzenetére
Szerintem az applikáció méretétől és rendeltetésétől függ mennyire érdemes bele erőszakolni a paradigmákat egy kódba.
A másik amiért nem tetszik az a gondolkodás lustulása, mindig ugyanaz a reakció ugyanarra a helyzetre, habár kényelmes, de nem feltétlenül a legjobb. Ha mindig mindenre a "bevált praktikát" használod, elveted a lehetőségét a "jobban is beválhatna praktikának."
Én nem a könyvre értettem, hanem az általános erőlködésre, hogy minden szinten minden esetre a kódminőségről megy az agyzsibbadás, nem lényegtelen csak mellette van pár kvázi sokkal fontosabb szempont. (minimum 3)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Thrustmaster TCA Captain Pack X Airbus Edition
- GAMER PC : RYZEN 9 9950X3D /// 64 GB DDR5 6400MHZ CL32 /// ROG ASTRAL RTX5090 32 GB /// 1+2 TB SSD
- Intel i5 és i7 procik (típusok és árak a leírásban)
- Új - iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia
- ÚJ MagPower Pro 10000mAh MagSafe Powerbank I 20W Fast Charge I 2 év garancia! I Foxpost mehet!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 - Titanium Black - 8/256GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest