Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • repvez

    addikt

    válasz martonx #9342 üzenetére

    Teljesen igazad van, mivel elég későn kerültem kapcsolatba a számitógéppekkel és a szakmám sem igen követeli meg , igy nem tudtam anyni infót magamra szedni, hogy képbe legyen ilyennel.DE sem közeli ismerősőm, se olyan lehetőségem amivel átlátnám a teljes müködést nincs.
    Rengeteg fórumon már érdeklődtem ezzel kapcsolatba és rendszeresen jöttek a hasonló válaszok, hogy pascal basic meg hasonlóval kezdjek vagy linkeltek könyveket amiket mint mondtam, nem hétköznapi halandóknak irtak.

    Számomra ugy néz ki mintha csak az tudna programozni aki igy születik vagy anynira "elit" klub lenne, hogy senkit nem engednek be hogy segitsék.
    Csak tudnám, hogy hogyan kezdi valaki el a programozást aki eddig még nem is hallott rola, ha minden könyv vagy segitség már feltételez egy alaptudást ebben a témában?

    Tisztában vagyok hogy ez is egy külön szakma, de azt is meg lehet tanulni ha van hol elkezdeni. Az atomfizikus sem ugy kezdi az általános iskolát, hogy már tud mindent az atomok belső szerkezetésől, neki is az ABC-vel kezdik. És neki sem mondják, hogy végezzen el egy biologiai egyetemet, hogy utánna nekiálhasson az atomfizikának.

    ÉS persze megfelelne számomra bármilyen platform, de mindegyikkel ugyan az lenne, hogy hol kezdjek neki. Mindegy hogy pascal, basic vagy c++ mindegyik sok idő és ezért csak egyfélére akarok koncentrálni.Mert ha neki is állnék pascalnak az minimum 2-3 év mire valamit összehozok ezután szokjak át mondjuk c++ az megint 2-3 év mire ugyan arra a szintre elérnék mint a pascalban, akkor már inkább egybőll c++ vagy c# és akkor nyertem 2-3 évet ami alatt jobban megtanulhatom azt az egyet.

Új hozzászólás Aktív témák