-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
épp ez az ellentmondás. az allashirdetesek nagytobbsege diplomat kér. persze mindenki tudja hogy a diploma nagyon keves esetben jelent gyakorlati tudást és szerintem ez igy van rendben. az egyetemen nem a gyakorlati tudást lehet megszerezni hanem egyfajta látásmódot, kepesseget ami elore vetiti hogy az ember képes komplexebb technológiákat megismerni megtanulni. a 2-3 év gyakorlat az már azt jelenti hogy egybol munkara fogható a munkaerő.
szerintem az aki az egyetemi előadásokon akar megtanulni programozni ugy hogy a feleves feladatokat mással iratja es nem gyakorol önmagától az soha nem lesz (jó) programozó.egyébként en magam autodidakta modon tanultam programozni, úgyhogy szerintem van jó megoldas az autodidakta modszerre.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Építő/felújító topik
- Marathon (2025)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Jogász topik
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Xbox Series X|S
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Tp-Link Archer C64 Dual Band Full Gigabit Wi-Fi router
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest