- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Tavoli megoldaskent anno a Citrix-et hasznaltak egy regi projektemmel erintoleges helyen, es akkor allitottak, hogy gyorsabb mint a szokasos tavoli asztalos megoldasok, mert az info nem grafikus objektumkent szaladgal a ket gep kozott, hanem a windows altal hasznalt elemek szintjen (pl. rakj ki egy Areyousure-t). Azt nem tudom, hogy a textarea-k hogyan tarolodtak (me'g a firefoxba is van plugin, hogy elszallas eseten ne vesszen el az editalt tartalom), de file szinten akkor tuti nincs mentve.
Azt viszont nem tudom es most nem is neznek utana, hogy egyreszt a tobbi tavoli megoldas hasonlo vagy pixelinfokat kuldozget; masreszt hogy van-e me'g ilyen termek (bar sztem valami ilyesmi van, van ismerosom aki evekkel ezelott ezzel dolgozott - nem fejlesztest de sokat hasznalva - itthonrol az USA-ba, es me'g most is tavolrol dolgozik, ugyhogy ha nem is ugyanaz, de valami utodja biztos van).
Mondjuk a Citrix nem az ingyenes kategoria.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4434
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest