- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Magisk
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bluetooth-headsetekről általában
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Tavoli megoldaskent anno a Citrix-et hasznaltak egy regi projektemmel erintoleges helyen, es akkor allitottak, hogy gyorsabb mint a szokasos tavoli asztalos megoldasok, mert az info nem grafikus objektumkent szaladgal a ket gep kozott, hanem a windows altal hasznalt elemek szintjen (pl. rakj ki egy Areyousure-t). Azt nem tudom, hogy a textarea-k hogyan tarolodtak (me'g a firefoxba is van plugin, hogy elszallas eseten ne vesszen el az editalt tartalom), de file szinten akkor tuti nincs mentve.
Azt viszont nem tudom es most nem is neznek utana, hogy egyreszt a tobbi tavoli megoldas hasonlo vagy pixelinfokat kuldozget; masreszt hogy van-e me'g ilyen termek (bar sztem valami ilyesmi van, van ismerosom aki evekkel ezelott ezzel dolgozott - nem fejlesztest de sokat hasznalva - itthonrol az USA-ba, es me'g most is tavolrol dolgozik, ugyhogy ha nem is ugyanaz, de valami utodja biztos van).
Mondjuk a Citrix nem az ingyenes kategoria.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen TV-t vegyek?
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- 5G-s tablet, bírja a strapát, projektor is van benne. Mi kell még?
- Apple asztali gépek
- Konteó topic
- iPhone topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest