Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Köszi, az igazat megvallva azért igy tettem fel a kérdést mert én akarok megtanulni programozni vagy legalább használni ezeket a grafius motorokat.
Csak gondoltam ha vannak ilyen iskolásoknak szánt oktatási segédletek abból talán könnyebben megy a megértés, mert rengetek anyagot letöltöttem, de már az első oldalakon olyan dolgokról beszéltek amikról fogalmam sem volt , már magát a definiciót sem amit elmagyarázutak.Pedig gondolom kéne lenni valami olyan anyagnak amiből a abszolut nulla szintről el lehetne jutni egy alap tudáshoz.
A 3d-s modellezésben egy kicsit otthonosabban mozgok igy a modellek elkészitése nem lenne akkora gond csak maga a felhasználása az adott programba érdekelne, hogy a saját igényemre alakithassam.
Valamii olyan létezik, hogy a nulláról elkezdve fokozatosan lehet felépiteni egy elég bonyolult rendszert is, ugy értem, hogy minden egyes gyakorlathoz nem kellene ugy programot irni hanem csak beépiteni az előzőbe és igy jobban át lehetne látni az egész folyamatot hogy épül fel .
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest