Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Kiesett a pikszisből a BOE
- Google Pixel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Köszi, az igazat megvallva azért igy tettem fel a kérdést mert én akarok megtanulni programozni vagy legalább használni ezeket a grafius motorokat.
Csak gondoltam ha vannak ilyen iskolásoknak szánt oktatási segédletek abból talán könnyebben megy a megértés, mert rengetek anyagot letöltöttem, de már az első oldalakon olyan dolgokról beszéltek amikról fogalmam sem volt , már magát a definiciót sem amit elmagyarázutak.Pedig gondolom kéne lenni valami olyan anyagnak amiből a abszolut nulla szintről el lehetne jutni egy alap tudáshoz.
A 3d-s modellezésben egy kicsit otthonosabban mozgok igy a modellek elkészitése nem lenne akkora gond csak maga a felhasználása az adott programba érdekelne, hogy a saját igényemre alakithassam.
Valamii olyan létezik, hogy a nulláról elkezdve fokozatosan lehet felépiteni egy elég bonyolult rendszert is, ugy értem, hogy minden egyes gyakorlathoz nem kellene ugy programot irni hanem csak beépiteni az előzőbe és igy jobban át lehetne látni az egész folyamatot hogy épül fel .
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Fotók, videók mobillal
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kiesett a pikszisből a BOE
- AliExpress tapasztalatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest