Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Titokzatos OnePlus telefon és óra közeleg
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Nothing Ear (3) - mikrofonpróba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Nagyon sok mindentol fugg, ahogy a tobbiek is mondjak, de mint erintett az en peldaim:
- ceges kornyezetL 17" laptop + bill-eger + fuggolegesbe allitott 22 vagy 24 monitor, a kod - netbeans - a fuggolegesen szep atlathato meretben, a futas a laptopon mert a user is kb. azt fogja latni (desktop alkalmazasrol van szo)
- ha hazajovok itthon csak magaban a 17-es kijelzojen teljesre nyitott netbeans-szel, de becsukva a mellekablakokat ha nem is kenyelmes, de orakig is elmegy (ha igazan nagyon akarnam, ossze tudnam loni valahol egy tv-vel vagy monitorral, de mar megszoktam)
- pythonban versenyfeladatokat az AsusT100-on csinaltam, txt file beolv, algo, kiir, 10" bill-es tablet, de boven eleg volt igy, bar nekem amugy is szokasos mint most is hogy azon netezek a'gyon doglodve (nem rendes asztalnal ulve); sot nekem az ezen levo bill mar nem is igazan tunik fel hogy szukebb (eeepc901, na azon nem progiztam teljesitmenye miatt, de annak is megszoktam a gepeleset).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Antminer S21 Hydro 335T (BOS 360T) hashboard hibásan eladó.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Katana GF66 12UGS 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- Logitech z5500 5.1
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest